Prana Lodge

Prana Lodge is een klein luxueus hotel gelegen in een ongerept bos naast de spectaculaire Chintsa Bay, de Wild Coast, de oostelijke Kaap. Uw eigen toevluchtsoord wacht: met slechts 8 individueel ontworpen suites, met geselecteerde stukken uit een privécollectie van beroemde Zuid-Afrikaanse kunstenaars, Perzische tapijten, luxe linnengoed en extra grote badkamers met uitzicht op de tuin beloven ontspanning van de eerste orde, allemaal volledig privé en veilig achter uw eigen tuinmuren, met patio en uw eigen dompelbad.Prana Lodge is ideaal gelegen voor ziel verzorgende retraites, romantische uitjes en huwelijksreizen, maar toch dicht genoeg om weg te komen van de grote Zuid-Afrikaanse centra met de minste inspanning. Prana Lodge ligt op 40 minuten rijden van de luchthaven Oost-Londen en biedt luxe accommodatie en soulcomfort. U wordt uitgenodigd om ultieme ontspanning en restauratie voor lichaam en geest te ervaren door middel van zeer persoonlijke en onopvallende service, totale privacy en uitzonderlijke gerechten.In combinatie met een van de vele oostelijke cape game lodges, creëer een Eastern Cape Bush/Beach combinatie.Prana lodge biedt verschillende culturele tours, waaronder een historische tour die u meeneemt naar de stad Mthatha, in de voetsporen van Dr. Nelson Mandela. Het hoogtepunt van deze tour is een bezoek aan Qunu Village waar president Mandela is opgegroeid.

Video’s

Prana Lodge

Kamers

Executive Suite

Elk van de 6 Executive Suites ligt 110 m ² in de inheemse tuinen, volledig privé en veilig achter tuinmuren, met een patio, ligstoelen en een dompelbad.

Luxury Forest Suite

Een luxe Forest Suite van 90 m ², gebouwd van hout, ligt in het natuurlijke inheemse duinbos. Volledige privacy in een vrijstaande accommodatie met een terras en een afgelegen buitendouche met uitzicht op de boomtoppen.

Diamond Villa

De Diamond villa heeft een uitzonderlijk uitzicht, een prachtige slaapkamer met een extra grote badkamer, een dubbele douche en een TV-lounge die leidt naar het terras met een privé zwembad en prachtige tuin douche.

Faciliteiten