The Tulbagh Boutique Heritage Hotel

Het Tulbagh Hotel is centraal gelegen, een prima uitvalsbasis om de stad te verkennen met de historische Church Street en vele andere attracties en voorzieningen. 

Het hoofdgebouw dateert uit 1859 en biedt een scala aan eigentijdse stijlvolle luxe kamers.
Winterhoek Manor (1813) en het Toll House (1809), liggen tegenover het hotel, ook deze twee historische gebouwen vallen onder de monumentenzorg van Tulbagh. Alle kamers zijn modern en stijlvol ingericht met hoge plafonds, houten balken met prachtige kroonluchters.

De Honeymoon Suite is de kers op de taart. Ooit functioneerde het als koetsgebouw, tegenwoordig is het een suite met romantische inrichting, twee openhaarden en een badkamer met een dubbele douche
The Tulbagh Hotel beschikt over drie zwembaden, gratis WiFi in het hele gebouw en een eigen schoonheidstherapeut. In het gehele gebouw is airconditioning voor de warme dagen en gezellige haarden voor een knapperend vuur, op koude winteravonden.

Het restaurant Olive Terrace biedt een goede kaart, het is een feest voor iedereen die van lokale Afrikaanse gerechten houdt. De ingrediënten komen allemaal uit de omgeving van Tulbagh. In de zomer kunt u heerlijk buiten eten onder de grote boom op het terras of op de rustige en afgelegen, binnenplaats. In de winter verwarmen de grote haarden de gezellig eetkamer in het gebouw. Het restaurant is zeven dagen per week geopend voor ontbijt, lunch en diner.

Tulbagh bevindt zich op ruim een uur rijden van Kaapstad, gelegen aan de voet van de Witzenburg,- Winterhoek,- en Obiqua Bergen, in het hart van de Kaapse Wijnlanden.

Kamers

Honeymoon Suite

Deze ruime suite met airconditioning heeft een queensize hemelbed, een loungeruimte met een open haard, kabel-tv en een Bluetooth NFC-soundbar. Er is een aparte kleedruimte, een inloopdouche en een tweede open haard tegenover het eigentijdse bad voor twee personen.

Heritage Obiqua Suite

Het ruime, extra lang kingsize hemelbed met airconditioning is voorzien van comfortabele fauteuils, een romantische open haard, kabel-tv en een bluetooth NFC soundbar. Er is een intiem bad voor twee, grote op maat gemaakte douche en dubbele wastafels.

Saronsberg Suite

De ruime suite met airconditioning, extra lengte kingsize of 2 aparte bedden, beschikt over comfortabele fauteuils, romantische open haard, kabel-tv en bluetooth NFC Sound Bar. Er is een intiem bad voor twee, grote op maat gemaakte douche en dubbele wastafels.

Heritage Protea Room

Onze erfgoed Sugarbush Protea kamer heeft een extra lengte kingsize hemelbed, en charmante historische kenmerken van gele houten vloeren, balkenplafond en kroonluchters.Deze kamer is discreet ontworpen om ook rolstoeltoegankelijk te zijn, met bredere deur

Protea Room

Drie moderne en een erfgoed kamer, allemaal met luxe accommodatie. Alle bedden zijn extra lengte kingsize/twin bedden, versierd met fijn katoenen linnen, en twee extra hebben slaapbanken, ideaal voor ouders met jonge kinderen.

Pool Room

Als comfort en ruimte een prioriteit zijn, zijn deze twee moderne kamers naast het grote zwembad het antwoord. Beide hebben extra lengte kingsize/twin bedden, kleedruimte, banken en grote doucheruimte.

Heritage Fynbos

De charmante historische kamers zijn voorzien van vier poster of extra lengte kingsize bedden. Beide kamers met airconditioning hebben douches, een ingenieus ontworpen in de originele open haard, kabel-tv en WiFi.

Hotel Fynbos

Deze kamers met airconditioning bieden comfort en stijl met extra lengte kingsize of 2 aparte bedden en fijn katoenen linnengoed. Alle kamers van het Fynbos hebben ruime douches op maat, kabel-tv en WiFi.