Sango Safari Camp

Sango Safari Camp is een traditioneel tented camp in een concessie aan de rand van het Moremi Game Reserve, even buiten het dorpje Khwai. Vanuit het camp kijkt u uit over de Khwai rivier, die het hele jaar door wild aantrekt. Vanuit Sango Safari Camp worden naast game drives ook mokorotochten aangeboden. De game drives vinden zowel in het Moremi Game Reserve als in de concessie plaats. In de concessie is het ook mogelijk om een night drive te maken en op zoek te gaan naar nachtdieren. Verder kunt u ook samen met uw gids een bezoek brengen aan het dorpje Khwai voor een kennismaking met de lokale bevolking.

Wandelsafari’s worden georganiseerd onder voorbehoud van de aanwezigheid van een gekwalificeerde gids.Sango Safari Camp is een eenvoudig camp, maar biedt alles wat u nodig hebt op een safari. Er zijn 6 tenten met toilet, buitendouche, klamboe, kluisje en een veranda met zitje. In de hoofdtent is een kleine lounge, waar u een drankje kunt nuttigen of een boekje kunt lezen voordat u met alle gasten aan tafel gaat. Als het weer een beetje meezit, wordt er echter buiten gegeten. Ook is er een apart observatiedek, een klein stukje van het centrale gedeelte, waar u zich terug kunt trekken met een boek en een verrekijker. Een klein zwembadje kan voor enige verkoeling zorgen op warme dagen, in de uurtjes tussen de ochtend- en middagactiviteiten.

Het camp is vernoemd naar de familie Sango, één van de oorspronkelijke bewoners van het gebied rond Khwai en mede-eigenaar van het camp. Uw verblijf is inclusief alle maaltijden, snacks, koffie en thee, frisdrank, geselecteerde alcoholische dranken, wasservice (alleen bovenkleding), game drives, night drives, mokorotochten, wandelsafari’s, bezoek aan het lokale dorpje en parkentree. Kinderen vanaf 2 jaar zijn welkom, maar wij vinden dit camp meer geschikt voor oudere kinderen. Voor de mokoro- en wandelsafari’s geldt een minimum leeftijd van 12 jaar.De vliegtijd vanuit Maun bedraagt circa 30 minuten.

Kamers

Meru Style Tents

Het biedt plaats aan 12 gasten in zes en-suite meru tenten Sango Safari Camp is ontworpen in de stijlvan het klassieke tented safari kamp van vervlogen dagen.Met zijn openluchtdouches, handgemaakte meubels en klassieke styling wil Sango Safari Campde sfeer van het luxe mobiele safarikamp opnieuw aanwakkeren, waarbij het rustiek met het luxueuze combineert.Elke tent heeft een uniek uitzicht op de rivier de Khwai, die een natuurlijke grens vormt tussen het Moremi Game Reserve en de Khwai Concessie. Terwijl u op de veranda zit, kan het wild gemakkelijk worden gespot. Tijdens de nacht dragen de geluiden van de Bush je in slaap.

Faciliteiten