Chapungu Tented Bush Camp

“Where the soul of bygone Africa meets the present”
Chapungu is de Shona naam voor de indrukwekkende roofvogel, de bateleur eagle. De Lodge bestaat uit slechts 8 luxe tenten. In dit kleine kamp kunt u genieten van de rust en de geluiden van de bush!

De tenten zijn allemaal zeer luxe ingericht en voelen daarom niet als tenten aan. Zo staat er op de veranda een bad waar u heerlijk kunt ontspannen en beschikt de ensuite badkamer over dubbele wastafels, een douche en toilet. De tenten zijn ook voorzien van airco.

Alle tenten zijn met wandelpaden verbonden met de main lodge zodat u makkelijk de weg daar naar kan vinden. Bij de main lodge ligt het zwembad die voor verfrissing zorgt tijdens de warme dagen en kunt u een kijkje nemen in de wijnkelder.

Dichtbij deze lodge zijn de spa faciliteiten van een andere lodge optioneel beschikbaar voor u, zodat u daar heerlijk ontspannen de dag kunt afsluiten. Het diner wordt meestal geserveerd op verschillende plaatsen rondom de lodge.

Sinds 2018 staat het Thornybush Game Reserve in open verbinding met het Krugerpark. De hekken zijn weggehaald en de wilde dieren kunnen vrij rond trekken door het gehele gebied!

Kamers

Tented accommodation

Safari tenten met kingsize bed op verhoogd houten dek, uitzicht glooiende vlaktes, badkamer met douche, groot bad buiten op veranda, koffie& thee faciliteiten, gratis sherry, paraplu, haardroger en kamerkluis, plafond ventilator, internationale adapters verkrijgbaar bij de receptie.