Belangrijke informatie voor bezoekers van deze website

Boeking

Nadat u het boekingsformulier volledig ingevuld en verzonden heeft, is de boeking bindend. U ontvangt direct een ontvangstbevestiging, zodat u weet dat wij uw boeking hebben ontvangen. Mocht de reis van uw keuze onverhoopt volgeboekt zijn, dan zullen wij u een aantrekkelijk alternatief aanbieden. U bent uiteraard niet verplicht dit alternatief te boeken.

Zorgvuldigheid website, beperking aansprakelijkheid

Wij besteden de uiterste zorg aan onze website, de betrouwbaarheid en actualiteit van de daarin opgenomen gegevens. Echter, ook bij de meeste strenge controle kunnen onjuistheden en onvolledigheden niet worden voorkomen. Aireka is niet aansprakelijk voor schade voortvloeiend uit evidente fouten of onjuistheden. 

Alle vlucht- en reisinformatie is onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen. Kennelijke fouten en omissies binden ons niet. Uiteraard zullen wij zodra wij een fout ontdekken, deze verbeteren. Alle op deze website genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen en/ of fouten. Indien de prijs in uw boeking niet overeenkomt met de werkelijke prijs dan wordt u hiervan binnen 72 uur telefonisch op de hoogte gebracht. De boeking kan in dat geval door zowel de reiziger als door ons geannuleerd worden. 

Hieruit zullen geen annuleringskosten voortvloeien. Aan een gedane boeking kunnen geen rechten worden ontleend.

Algemene informatie op de website

Onze website bevat informatie met een voorlichtend en informatief karakter en is mede bedoeld om u een goed beeld te geven van uw vakantiebestemming. Het is verstandig de informatie goed door te lezen.

Informatie met betrekking tot de bestemmingen en accommodatie

Foto’s en beschrijvingen van bestemmingen en accommodaties op deze site zijn zo accuraat mogelijk. Wij wijzen u erop dat de beschrijving van een bepaalde faciliteit niet gegarandeerd te allen tijde geopend of beschikbaar is. De juistheid van vermelde prijzen van dergelijke faciliteiten kan eveneens niet worden gegarandeerd.

Wijzigingen

Wij behoudt zich het recht voor zonder voorafgaande notificatie wijzigingen aan te brengen op deze website.

Zorgvuldige voorbereiding voorkomt teleurstelling

De op onze website aangeboden reizen worden niet door ons zelf uitgevoerd, maar door derden zoals vervoerders en hoteliers. Een goede uitvoering van uw reis is niet enkel afhankelijk van deze derden, maar ook van lokale omstandigheden, zoals het weer. Het is van groot belang dat u met de juiste verwachtingen op vakantie gaat. U kunt zich verdiepen in de cultuur en gewoonten van het land, hierdoor zult u meer genieten van uw verblijf in die andere omgeving met andere mensen en tevens meer begrip hebben voor een soms wat andere dienstverlening dat u in Nederland gewend bent.

Hyperlinks

Onze website bevat hyperlinks naar andere websites. Het merendeel van deze sites is eigendom van en/of wordt beheerd door derden waarover wij geen controle heeft zijn wij derhalve niet verantwoordelijk voor en aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid met betrekking de juistheid en volledigheid van deze websites.