Werkwijze GoAfrica.nl

Zorgeloos op reis met GoAfrica!

Op deze website vindt u onze voorbeeldreizen. Deze reizen hebben wij met veel zorg voor u samengesteld en garanderen u een ontspannen reistempo. U zult zien dat we veelal voor unieke en kleinschalige accommodatie hebben gekozen, waar veel aandacht is voor de gasten. Zo voelt u zich snel thuis in het vakantieland en kunt u onbezorgd genieten.

Samen bouwen aan uw droomreis

De getoonde reizen kunnen allemaal volledig op maat gemaakt worden, de mogelijkheden zijn onbeperkt. U brengt ons op de hoogte van al uw wensen, hoe meer wensen, hoe gemakkelijker het voor ons is, om samen met u, dé perfecte reis samen te stellen.

Prijs

Wij bieden u een zeer scherpe prijs, met uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. In alle landen werken wij samen met een lokale agent. Deze agenten hebben uitstekende contracten met de genoemde accommodatie en zij bieden ons een “netto tarief”. U als klant betaalt het consumententarief, dat veelal gelijk is aan de prijs die u ziet op de grote boekingswebsites. Soms is de prijs zelfs lager, omdat onze lokale agent grootschalig inkoopt en een jarenlange relatie heeft opgebouwd met een hotel.

Toegevoegde waarde

De reizen van GoAfrica.nl, zijn meer dan een opstelsom van “vlucht + autohuur + hotel”. Wij ontzorgen en maken uw reis overzichtelijk. Wij zorgen ervoor dat alle onderdelen van uw reis zorgvuldig zijn geboekt, dus geen verrassingen onderweg. Bovendien ontvangt elke klant van ons een gratis reisapp, met hierop uw eigen “dag-tot-dag-programma”.

Naast veel informatie over de bestemmingen die u bezoekt, vindt u óp de app, alles wat u nodig heeft voor onderweg. Natuurlijk alleen die dingen, die op uw eigen reis van toepassing zijn. Voor gezinnen met (kleine) kinderen toont de app familie vriendelijke restaurants, kunstliefhebbers zien galeries en musea en golfers de golfbanen in de buurt. Met één druk op de knop kunt u direct telefonisch contact opnemen. Voor de “self drive” bestemmingen kunt u met de app “live” navigeren naar uw hotel, genoemde restaurants en bezienswaardigheden.

Er is ook altijd een printversie van uw reis beschikbaar.

Afhandeling

Onze lokale agenten hebben wij met grote zorg uitgekozen. Zij zijn altijd 24/7 bereikbaar, dit is handig bij ziekte onderweg, onverwachte zaken en calamiteiten. GoAfrica.nl is aangesloten bij GGTO (Garantiefonds Gespecialiseerde Tour Operators, deelnemer 1423) en het Calamiteitenfonds. Verblijft u in het buitenland tijdens een Calamiteit, dan zorgt het Calamiteitenfonds ervoor dat u zo spoedig mogelijk naar huis kunt en dekken de extra kosten.

Offerte

Vraag vandaag nog geheel vrijblijvend een offerte bij ons op!
Al onze offertes zijn met zorg samengesteld en tonen u alleen vluchten en hotels, die ook daadwerkelijk op dát moment beschikbaar zijn. Zo voorkomen wij teleurstelling en garanderen wij u een soepel boekingsproces en onbezorgde voorpret van uw reis!