Uw Afrika specialist

Maatwerkreizen met passie

Mag ik mijzelf even voorstellen: mijn naam is Ingrid Gorter, oprichtster van GoAfrica.nl.

Werkzaam in de toeristenbranche sinds 1985, zette ik voor het eerst voet op Zuid-Afrikaanse bodem in 1993. In de tijd die volgde werd ik een frequente bezoeker van dit fantastische land en geniet keer op keer weer van de vriendelijke, gastvrije bevolking, de prachtige natuur en de interessante geschiedenis die Nederland en Zuid-Afrika voorgoed met elkaar verbonden heeft.

Mijn passie en enthousiasme voor Zuid-Afrika deed mij in 2007 beslissen deze te gaan delen met andere mensen en ze te adviseren in het samenstellen van een maatwerkreizen naar Zuid-Afrika.

Wist u dat 95% van de reizen die bij ons geboekt worden, volledig maatwerk zijn? Onze klanten gebruiken de gepubliceerde rondreizen slechts als leidraad voor hun eigen reis op maat en komen vaak zelf met wensen voor aanpassingen. Dankzij onze eigen, interne hoteldatabase, beschikken wij over honderden uiterst scherpe prijzen. 
Zo kunnen wij snel schakelen en u binnen 24 uur voorzien van uw eigen virtuele rondreis op maat! VOORBEELD van ons meest verkochte reis. 

Families, bedrijven, honeymooners en vele individuele reizigers weten GoAfrica inmiddels te vinden, een reis geboekt bij GoAfrica.nl is immers maatwerk eersteklas! 

Reist u met mij mee naar dit prachtige land op het Afrikaanse continent?