Iketla Lodge

Iketla Lodge is prachtig gelegen in een privé-natuurreservaat nabij de Blyde River Canyon. De ongerepte Afrikaanse wildernis en inheemse flora zijn een paradijs voor meer dan 200 verschillende vogelsoorten en talrijke dieren. De lodge is een uitstekende uitvalsbasis om de Panorama-route te verkennen en beschikt over een zwembad en restaurant. De acht, in Afrikaanse stijl ingerichte chalets, liggen verspreid over het terrein, zodat uw privacy is gewaarborgd. In de directe omgeving kunt u diverse wandelingen maken, vogelspotten of wegdromen van het uitzicht op uw privé-terras.

Kamers

Standard Twin

Ruim chalet gebouwd van steen met rieten dak. En-suite badkamer met douche en wastafel. Apart toilet. Grote buitendouche. Chalet is ingericht met 2 x lits-jumeaux, nachtkastjes en kast. Leesruimte met stoelen en salontafel.

Standard Queen

Ruim chalet gebouwd van steen met rieten dak. En-suite badkamer met douche en wastafel. Apart toilet. Grote buitendouche. Deze kamer is ingericht met een queensize bed, nachtkastjes en een kast. Leesruimte met stoelen en salontafel.

Standard King

Ruim chalet gebouwd van steen met rieten dak. En-suite badkamer met douche en wastafel. Apart toilet. Grote buitendouche. De kamer is ingericht met een kingsize bed, nachtkastjes en een kast. Leesruimte met stoelen en salontafel,

Small Family Chalet

Ruim chalet met eigen badkamer. Grote buitendouche. Chalet is opgesplitst in twee aparte kamers (een met queensize bed en lounge en de andere met een tweepersoonsbed). Accommodatie koppels, 3 volwassenen of een stel met 1 kind.

Standard Triple

Ruim chalet met en-suite badkamer, douche en wastafel. Apart toilet. Grote buitendouche. Chalet 5 is ingericht met 3 eenpersoonsbedden en kan worden verbonden met een Standard Queen bed chalet (Chalet 6) voor gezinnen.

Guide Room

Goed ingerichte kamer voor gids met queensize bed, en-suite badkamer met toilet, douche en wastafel. Aparte keuken en leeshoek.

Faciliteiten