Fish River Lodge

De Fish River Canyon is aan het oog onttrokken als u op weg gaat naar de lodge. Maar zodra u over de drempel stapt van Fish River Lodge wordt u getroffen door het uitzicht. Fish River Lodge is de enige lodge die op de rand van de Fish River Canyon ligt. Van zonsopkomst tot zonsondergang bent u daardoor verzekerd van een spectaculair uitzicht over de kloof. De bouwstijl en het interieur van de lodge zijn afgestemd op de omgeving, met gebruik van natuurlijke materialen en veel glas om maximaal van het uitzicht te kunnen genieten. De lodge heeft een eigentijdse uitstraling, met typische Afrikaanse accenten. Een knapperend haardvuur zorgt voor warmte en gezelligheid tijdens de koude winteravonden. In het restaurant kunt u elke dag genieten van een heerlijk ontbijt en een diner bij kaarslicht. De lunch wordt buiten op het terras geserveerd. Drink nog even uw favoriete drankje in de bar voordat u aan tafel gaat of bestel een koele cocktail terwijl u op uw ligbed bij het zwembad van de zon en het uitzicht geniet.Aan weerszijden van het hoofdgebouw liggen 20 chalets, met ruime afstand van elkaar om rust en privacy te garanderen. Vanuit uw bed ziet u elke ochtend de zon boven de Fish River Canyon opkomen en de kloof in verschillende kleuren dopen. Ook ’s nachts ziet u de sterren boven u stralen. Op verzoek kunt u zelfs de nacht buiten doorbrengen op uw veranda. De kamers zijn voorzien van een ventilator. De badkamers hebben een grote inloopdouche en een aangrenzende buitendouche.Vanuit Fish River Lodge worden diverse activiteiten georganiseerd. Zo kunt u onder begeleiding van een gids na het ontbijt een fietstocht van 22 km maken of aan het einde van de middag een fietstocht van 10 km op de rand van de kloof. Ook worden halve dagexcursies met een 4×4 auto van de lodge in de kloof aangeboden en begeleide wandelingen van een hele dag (april-oktober) voor wandelaars met een uitstekende conditie. Aan het einde van de middag kunt u meegaan op een ‘sundowner drive’ naar een mooi uitzichtpunt. Voor fanatieke wandelaars worden tevens meerdaagse wandeltochten aangeboden. Na al die activiteiten is het heerlijk ontspannen tijdens een massage. In de privacy van uw kamer masseert de deskundige therapeute graag uw spieren weer los.

Kamers

Double Room

Elk chalet heeft een aparte douche, dubbele wastafel, toilet en ventilator. Een extra buitendouche biedt een kans om onder de sterren op warme nachten af te koelen. Een outdoor 'bed' is beschikbaar voor gasten die graag de ervaring willen beleven onder de sterrenhemel te slapen.

Twin Room

Elk chalet heeft een aparte douche, dubbele wastafel, toilet en ventilator. Een extra buitendouche biedt een kans om onder de sterren op warme nachten af te koelen. Een outdoor 'bed' is beschikbaar voor gasten die graag de ervaring willen beleven onder de sterrenhemel te slapen.

Faciliteiten