Tintswalo Atlantic

Tintswalo Atlantic ligt aan een kiezelstrand aan de voet van Chapman’s Peak Drive. Deze prachtige lodge ligt in de beschutte omgeving van Table Mountain National Park en biedt een indrukwekkend uitzicht op de iconische Sentinelberg aan de Kaap. Het is het enige hotel dat binnen de grenzen van het wereldberoemde Tafelberg Erfgoed mag opereren. Nergens anders vindt u zo een buitengewoon, panoramische uitzicht op de oceaan. Bovendien heeft u direct toegang tot de kronkelende wandelpaden die naar de top van de Tafelberg leiden.

Met tien prachtig ingerichte suites en een vorstelijke presidentiële suite – die allemaal van vloer tot plafond opnieuw zijn gerealiseerd – biedt Tintswalo Atlantic de luxe van een hotel van wereldklasse, met persoonlijke service en aandacht voor details. Het toegewijde personeel van Tintswalo Atlantic biedt gasten niets minder dan echte Tintswalo gastvrijheid, vanaf het moment dat ze aankomen in dit paradijs aan zee.

Geniet van sundowners op het dek naast het verwarmde zwembad en deel kooktips met de charmante chef-kok. Het schilderachtige plaatsje Hout Bay ligt op een steenworp afstand. Ook van de beroemde Kaapse Wijnlanden bent u slechts een korte rit verwijderd. Hier kunt u genieten van onvergetelijk wijnproeverijen. Tintswalo Atlantic, beschreven als de meest dramatische en romantische bestemming in zuidelijk Afrika, belooft een idyllische locatie te blijven om jezelf te verjongen, weg van de stress en afleiding van het moderne leven.

Your travel expert:

Go Africa

Klik om de kaart weer te geven

Kamers

Luxury Island Suites

Acht Luxury Suites geïnspireerd op eilanden over de hele wereld, met terras en uitzicht over Houtbaai, kingbed, complete badkamer.

Luxury 2-Bedroom Suite

luxe 2 slaapkamer villa, twee  badkamers, ruime lounge, houten dek met uitzicht op de Atlantische Oceaan en Houtbaai, kingsize bed (of twin)

Faciliteiten

Video's

Tintswalo Atlantic Kaapstad