Hyena Pan Tented Camp

Hyena Pan is een rustig tented camp in de privéconcessie Khwai . Dit gebied grenst aan het Moremi Game Reserve en de Khwai rivier in het zuiden en het Chobe National Park in het oosten. Het kamp ligt 12 km ten noorden van de Khwai rivier, in een mopanebos met uitzicht op een ‘pan’. Deze pan is een permanente waterbron voor verschillende soorten vogels en dieren als olifanten, buffels, leeuwen, luipaarden en natuurlijk (gevlekte) hyena’s.

De 8 tenten zijn eenvoudig maar comfortabel en beschikken over twee aparte bedden en een en-suite badkamer met douche en toilet. U kunt de batterijen van uw camera opladen in uw tent, maar er is geen bereik met uw telefoon. De elektriciteit in het camp wordt opgewekt door middel van zonne-energie. Bij de receptie tent is wifi aanwezig. Voordat uw middagactiviteit van start gaat, staat een uitgebreide koffie- en theetafel klaar. Bij terugkomst wordt een ‘sundowner’ geschonken rond het kampvuur, waar u tegen die tijd ook olifanten bij de drinkplaats ziet verzamelen. Na een prima driegangendiner wordt u naar uw tent begeleid, waar u vroeg onder de wol kruipt, want de volgende dag begint vroeg om tijdens de ochtend game drive de dieren in de bush te zien ontwaken en op zoek te zien gaan naar voedsel.

In de vrije uurtjes tussen de ochtend- en middagactiviteit kunt u gebruik maken van het zwembad of een boek lezen in de kleine bibliotheek. Wilt u uw bezoek aan Hyena Pan helemaal onvergetelijk maken, boek dan een nachtje in de Sky Beds. Uw bed staat op een platform zo’n vijf meter boven de grond, waardoor u verzekerd bent van een spectaculair uitzicht op de bush vanuit een veilige locatie. Niets meer dan een klamboe scheidt u van een eindeloze sterrenhemel; de enige verlichting in de nacht. Er zijn drie platforms met elk twee bedden en sanitair.

Your travel expert:

Go Africa

Klik om de kaart weer te geven

Kamers

Twin Tented Rooms

De 8 permanente tenten met twee eenpersoonsbedden bieden ruime, comfortabele accommodatie met eigen badkamer, verlichting op zonne-energie, een tafel en stoelen om te ontspannen en te genieten van het uitzicht en een kast om uw kleding op te hangen. Ingebouwde muskietennetten op alle deuren en ramen houden ongewenste insecten buiten. Oplaadfaciliteiten zijn beschikbaar in uw kamer en in het hoofdgedeelte.

Faciliteiten