Khwai Private Reserve

Welkom in het Khwai Private Reserve, een ca. 200.000 hectare groot privéreservaat dat grenst aan het Moremi Game Reserve en het Chobe National Park. Dit wildrijke safarigebied, dat deel uitmaakt van het unieke Okavango Delta ecosysteem, is ontstaan uit een samenwerkingsverband tussen de toeristische sector en de lokale gemeenschap. Het doel is om een belangrijke bron van inkomsten te genereren voor de lokale bevolking op de lange termijn.

Allerlei middelen worden ingezet om de natuur te beschermen en een uitmuntende safaribeleving te garanderen, wat het voor toeristen ook aantrekkelijk maakt om dit gebied te bezoeken. Het gigantische reservaat bestaat uit verschillende habitats, zoals bossen, uiterwaarden, open grasvlaktes, mopanebossen, rivieren en lagunes. Hier treft u ook een grote diversiteit aan dieren aan, waaronder olifanten, leeuwen, luipaarden, wilde honden, cheeta’s en de bijzondere sabelantilopen.

Your travel expert:

Go Africa

Klik om de kaart weer te geven

Aanbevolen tours

Botswana by Natural Selection

De drie gebieden die u tijdens deze safari aandoet verschillen totaal van elkaar in landschap. Van de droge Makgadikgadi zoutpannen vliegt u naar de mopanebossen…

Lees meer

Aanbevolen accommodatie