Tangala Safari Camp

Tangala Safari Camp is gelegen in het Big 5 Thornybush Game Reserve. De Lodge kijkt uit op een grote open vlakte, drukke waterput en heeft een prachtig uitzicht op de majestueuze Drakensberg bergketen. Vanaf hier kunnen de gasten genieten van de bezienswaardigheden en geluiden die de Afrikaanse Bush te bieden heeft . Het vriendelijke personeel en goed geïnformeerde gidsen zorgen voor een onvergetelijke en avontuurlijke ervaring in de Bush.

Accommodatie bestaat uit 4 chalets en 6 luxe tenten, compleet met overdekte terrassen, twee aparte bedden vanwege de muskietennetten en een eigen badkamer, met twee wastafels, douche en toilet . Tangala behoudt zijn authenticiteit en is nauw verbonden met de natuur. Het kamp is voorzien van zonnepanelen.

Het kamp zelf is rustiek en authentiek met een informele en ontspannen sfeer, perfect om te ontspannen en om weer in contact te komen met Moeder Natuur. De gemeenschappelijke ruimtes hebben een open lounge en eetgedeelte. Het grote houten panorama dek nodigt uit tot het spotten van de wilde dieren bij de waterplaats over dag en het sterren kijken in de nacht.

Uw verblijf is inclusief Brunch, high tea en diner, plus twee safari activiteiten per dag.

Kamers

Chalet

4 Chalets met overdekt terras, twee eenpersoonsbedden onder muskietennetten en een eigen badkamer met wastafel, douche en toilet.

Safari Tent

6 Safari Tenten met een overdekt terras, twee eenpersoonsbedden onder muskietennetten en een eigen badkamer met wastafel, douche en toilet.