aha Makalali River Lodge

Makalali Private Game Reserve ligt dicht bij de machtige Drakensberg bergen ten westen van het Kruger Park. deze etnische bush retraite ligt op 26 000 hectare bushveld in het noordoostelijke Lowveld, Zuid-Afrika. Vluchten kunnen geregeld worden naar de luchthaven Hoedspruit en vanaf hier wordt er vervoer georganiseerd.

Makalali Game Reserve beschikt over de “Big Five” – leeuw, luipaard, olifant, neushoorn en buffel. Andere karakteristieke soorten zijn jachtluipaard, giraffe, zebra en kudu. Aha Makalali River Lodge ligt aan de oevers van de rivier de Makhutswi. Deze 5-sterren lodge bestaat uit drie kampen die elk zes luxe suites hebben. Alle kampen zijn privé, maar binnen gemakkelijke toegang tot elkaar, met een dompelbad plus een afgesloten eet- en loungeruimte. Alle suites hebben een eigen badkamer met een binnen- en buitendouche en een open haard. Het verhoogde privéhouten uitkijkdek (sala) biedt een spectaculair uitzicht om het vogelleven en het wild te observeren. Het is ook een ultieme plek voor privé-lunches of diners.

Dineren bij aha Makalali Private Game Lodge is een culinair avontuur. De keuken is een combinatie van regionale Afrikaanse keuken die een smeltkroes van kookstijlen vertegenwoordigt die zich door de eeuwen heen van verkenning op dit grote continent hebben ontwikkeld.

Your travel expert:

Go Africa

Klik om de kaart weer te geven

Kamers

Makalali River Lodge

aha Makalali River Lodge ligt aan de oevers van de rivier de Makhutswi. Deze 5-sterren lodge bestaat uit drie kampen die elk zes luxe suites hebben. Alle kampen zijn privé, maar binnen gemakkelijke toegang tot elkaar, met een dompelbad plus een afgesloten eet- en loungeruimte. Alle suites hebben een eigen badkamer met een binnen- en buitendouche en een open haard.

Makalali River Lodge

Alle suites hebben een eigen badkamer met een binnen- en buitendouche en een open haard.

aha Makalali River Lodge

Alle kampen van deze 5-sterrenlodge zijn privé, maar toch gemakkelijk bereikbaar. Elke suite met Thatched heeft een verhoogd houten uitkijkdek (sala) om een spectaculair uitzicht te bieden over de Makhutswi rivier om het vogelleven en het wild te observeren

Video's

Makalali River Lodge