Nyathi Rest Camp

Stel je voor dat je nipt aan een verfrissend drankje terwijl de olifanten en buffels van het Addo Elephant National Park vredig uit een waterput drinken, slechts enkele meters onder je. De zon verdwijnt langzaam achter één van de meest majestueuze bergketens van het land, dit staat u te wachten tijdens uw verblijf in het nieuwe Nyathi Rest Camp.
Nyathi Rest Camp ligt aan de voet van de majestueuze Zuurbergen en wordt omringd door heuvels. Nyathi betekent “buffel”, één van de Big Five die u hier zeker zult tegen komen.

Een langzame en gestage rit door het Big Five Nyathi-gedeelte van Addo, wakkert de wens aan een  glimp op te vangen van de koning der dieren of het prachtige uiterlijk van het schuwe luipaard. Op slechts 12 km afstand van het hoofdkamp rest camp van Addo, ​​biedt Nyathi haar gasten een exclusief verblijf, midden in de natuur. De cottages liggen niet ver van de rivier, ze zijn gebouwd op palen en bieden een spectaculair uitzicht vanuit de slaapkamers, lounge en soms zelfs vanuit de badkamers, dankzij de grote, glazen panelen.  Veel dieren, zoals bavianen, koedoes, wrattenzwijnen en natuurlijk ook de olifant, komen naar de rivier om te drinken.
Nyathi Rest Camp biedt slechts elf cottages, welke geschikt zijn voor twee, vier of zes personen. Elke cottage heeft een rieten, koepeldak, de vele ronde vormen van het design, vinden zijn oorsprong in de vorm van het blad van de “spekboom” een plantensoort (eigenlijk succulent) die in dit deel van het park veel voorkomt. Vanauit uw cottage kunt u te voet naar de waterpoel lopen, waar een verscheidenheid aan wild en vogels zich te goed komt doen aan het water.

Plattegrond Addo Elephant National Park