ROAM Private Game Reserve

Roam Private Game Reserve ligt op 5000 hectare malaria-vrij scrubveld in de Great Karoo, een eeuwenoud en eindeloos semi-woestijnlandschap van 400.000 vierkante kilometer in zijn geheel.De focus bij Roam ligt op eco-toerisme en biedt bezoekers de mogelijkheid om de afgelegen wildernis van de Karoo regio van de West-Kaap te ervaren. Het team van Roam heeft vele instandhoudingsinitiatieven gericht op het herwilden van de Grote Karoo. Goed geïnformeerde gidsen nemen je mee op een once in a lifetime avontuur het volgen van wilde cheeta te voet door dit uitgestrekte en pittoreske landschap.Andere opmerkelijke soorten die kunnen worden gespot op wandelingen in de wildernis en begeleide game drives zijn giraffe, buffels, vleermuis oren vos, zebra, kudu, springbok, gemsbok, struisvogel, eland, stokstaartjes en meer dan 200 soorten vogels. U wordt aangemoedigd om deel te nemen aan het behoud aspect van een safari, en genieten van activiteiten zoals mountainbiken, sundowners en sterrenkijken.Er zijn drie accommodatiemogelijkheden om uit te kiezen, elke catering voor een ander type gast. Deze omvatten: Roam Explorer Camp (rustiek), Roam Safari Lodge (luxe) en Roam Manor House (exclusief self-catering).Eindeloze horizonten, brutale zonsondergangen en sterrenhemel wachten op uw aankomst.

Kamers

Roam Safari Lodge (5 Rooms)

Er zijn 4 tweepersoonskamers met 1 of 2 bedden met een eigen badkamer en douches. Voor gasten die iets extra luxe zoeken is er ook een suite met een kingsize bed en een eigen badkamer met een vrijstaand Victoriaans bad.Alle kamers zijn voorzien van de eenvoudige toiletartikelen. In elk van de kamers is luchtruim te vinden, wat ideaal is voor de warme zomermaanden.Er is 3g receptie in de kamers en in de lodge, waardoor het gemakkelijk is om verbinding te maken tijdens uw verblijf.De kamers zijn ruim en hebben veel opslagruimte, een bureau en een zithoek.

Roam Explorer Camp (5 Tents)

Roam Explorer Camp is geschikt voor 10 personen in een configuratie met 2 aparte bedden in 6 tenten. Elke tent heeft stretcher bedden die volledig zijn uitgerust met comfortabel linnen en soft-glow lantaarns voor extra licht.Tenten hebben een eigen houten terras compleet met kampeerstoelen voor ontspanning. Ze zijn met elkaar verbonden via vrijgemaakte paden en gemakkelijk bereikbaar vanaf het hoofdgebied.Er is een centrale spoeltoilet en emmer douche apart van het hoofdkamp, catering voor mannen en vrouwen.Een emmer douche en wastafel zorgt voor een extra niveau van comfort voor uw Karoo avontuur!

Roam Manor House (3 Rooms)

Er zijn 3 slaapkamers in het landhuis, met de grote slaapkamer met een kingsize bed, een eigen badkamer met groot bad en douche. Er is ook een klein bureau in de grote slaapkamer.De kamer met een westerse thema heeft een tweepersoonsbed en een eigen badkamer met een douche.De kamer in het oostelijke thema heeft 2 aparte bedden en een eigen badkamer met een diep bad en een douche. Er is ruimte voor extra bedden voor kinderen als dat nodig is (U zou nodig hebben om de extra camper babybedjes mee te nemen en delen bedden).De kamers zijn allemaal voorzien van airconditioning en de eigen badkamers zijn ruim. Er is 3g cel ontvangst in het hele landhuis.

Faciliteiten