Kichuguu Camp

“Een fantastisch mobiel kamp, midden in de bush met veel privacy voor haar gasten. Wilde dieren spotten vanaf je eigen veranda vanuit je comfortabele stoel”

Kichuguu is een bijzondere plek, het is een nieuw mobiel kamp diep in het hart van het Tarangire National Park in het noorden van Tanzania. Omringd door acacia bossen, met uitzicht op inconische baobab bomen en wijd open vlaktes met gnoes, olifanten, zebra’s en buffels. De safari tenten zeer ruim en comfortabel, goede maaltijden en fantastisch personeel, zodat u zich snel thuis voelt midden in de bush.

Kichuguu opende haar deuren in 2017 in een minder druk deel van het Tarangire National Park, op 45 minuten rijden van de ingang. Kichuguu betekent in het Swahili ‘termietenheuvel’, dit thema komt terug in unieke indeling van het kamp en de prachtige decoraties. Dit mobiele kamp is de uitvalsbasis voor onvergetelijke safari’s, in een open landcruiser, of te voet. Voor de liefhebbers is er de mogelijkheid om de wilde dieren geruisloos te observeren, tijdens een ballonvaart over het gebied.

hoogtepunten:
* “Bush Television”vanuit uw eigen luie stoel
* geniet van één van de mooiste zonsopgangen in Afrika, met een kop koffie op uw veranda
* interessante wandel safari’s met veel aandacht voor klein wild, vogels, bomen en planten
* leer alles over de eeuwenoude baobab “bomen”, eigenlijk “vetplanten”
* grote kuddes olifanten tijdens het droge seizoen, juni – november

de lodge
Het kamp ligt in een cirkel, rondom de grote, open hoofdtent met elegante lounge met stijlvolle, felgekleurde stoele. n huisvesten. Het eetgedeelte is smaakvol ingericht, hier worden uitstekende maaltijden bereid, midden in de Bush. Dit is “glamping” ten voeten uit. Buiten brand het gezellige kampvuur, de ideale setting voor een slaapmutsje, voordat u weg droomt onder “The Jewel Box of Africa”.

de tenten
Kichuguu Camp heeft acht tenten voor de gasten, met elk een eigen badkamer met grote “bucket shower”. Een groot bed, twee stoelen op de veranda en Afrikaanse details, maken uw mobiele verblijf in de bush helemaal compleet.

Kamers

Single Room

Een eenpersoonskamer bestaat uit 1 kingsize bed.

Double Room

Een tweepersoonskamer bestaat uit 1 kingsize bed.

Twin Room

Een tweepersoonskamer met 2 aparte bedden bestaat uit 2 aparte bedden.

Triple Room

Een driepersoonskamer kan worden ingericht als 1 kingsize bed met 1 2 aparte bedden of met 3 aparte bedden.

Quad Room / Family Room

Een vierpersoonskamer of familiekamer bestaat uit 1 kingsize bed en 2 aparte bedden.

Two Bedroom Unit

Perfect voor gezinnen of groepen vrienden, onze twee slaapkamers unit heeft twee aparte slaapkamers elk met een eigen identieke complete badkamer. De twee slaapkamers zijn verbonden door een gemeenschappelijke woonkamer.