The Tree House Boutique Hotel

Ervaar de magie en charme van dit unieke boetiek hotel in Kaapstad.

The Tree House Boutique Hotel is een nieuwe en spannende toevoeging aan het beste van Kaapstad. Het hotel is gelegen in het levendige en trendy Green Point, op loopafstand van veel van de geweldige attracties van Kaapstad; het modieuze V&A Waterfront, de levendige Bo-Kaap, het chique Cape Quarter, het beroemde Kaapstad Stadium en het Central Business District. Op deze gunstige locatie ligt The Tree House Boutique Hotel te midden van weelderige bomen. Hier geniet u van het meest verbazingwekkende panoramische uitzicht, de oorsprong van de naam van dit bijzondere hotel.

Er is hier geen mainstream ontwerp. Bij de bouw van deze unieke ruimte werd de nadruk gelegd op het creëren van een nieuwe, ongewone bestemming. Eentje die zorgt voor een uitzonderlijke ervaring voor elke doorgewinterde hotelgast. Overgoten met lokale creativiteit en kleur, vaak ingetogen en minimalistisch. Het geheel vormt een opmerkelijke design, geïnspireerd door de magie van de natuur.

The Tree House is een uitzonderlijke toevluchtsoord geworden, in het flamboyante Kaapstad. Het biedt de gasten een gevoel van ontsnapping, rust en verwondering tegelijk. Een ongewoon begin van een unieke, persoonlijke reis.

Video’s

The Tree House Boutique Guesthouse

Kamers

The Secret Garden Suite

Uitzonderlijk ontworpen en ruime suite met super kingsize bed, volledig eigen badkamer met bad en douche, televisie, airconditioning, gratis WiFi, kluisje op de kamer en koffie- en theefaciliteiten. Privé patio tuin voor ontspanning en plezier.

Sea View Room

Deze kamers kijken uit op het zwembad en de tuin. Super kingsize bed, complete badkamer met bad en douche, televisie, airconditioning, gratis WiFi, kluis op de kamer en koffie- en theefaciliteiten.

The Herb Garden Suite

Uitzonderlijk ontworpen en ruime suite met super kingsize bed, volledig eigen badkamer met bad en douche, televisie, airconditioning, gratis WiFi, kluisje op de kamer en koffie- en theefaciliteiten. Privé patio tuin voor ontspanning en plezier.

Lookout Suite

Uitzonderlijk ontworpen en ruime suite met super kingsize bed, volledig eigen badkamer met bad en douche, televisie, airconditioning, gratis WiFi, kluis en thee- en koffiefaciliteiten. Een prachtig uitzicht vanaf balkons, naar het iconische Kaapstad Stadium & Robbeneiland.

Mountain Room

Deze kamers bevinden zich op de bovenste verdiepingen en oriënteren zich in de richting van Signal Hill met een Tree House effect. Super kingsize bed, complete badkamer met bad en douche, televisie, airconditioning, gratis WiFi, kluis op de kamer en koffie- en theefaciliteiten.

Superior Mountain Room

Deze buitengewone kamers zijn aanzienlijk in omvang. Super kingsize bed, complete badkamer met bad en douche, televisie, airconditioning, gratis WiFi, kluis op de kamer en koffie- en theefaciliteiten.

Superior Sea View Room

Deze uitzonderlijke kamers bieden een ongeëvenaard uitzicht op Kaapstad vanaf het balkon. Super kingsize bed, complete badkamer met bad en douche, televisie, airconditioning, gratis WiFi, kluis op de kamer en koffie- en theefaciliteiten.