Lemala Ngorongoro Tented Camp

Lemala Ngorongoro is intiem gelegen in een prachtig oud acaciabos dicht bij de rand van de prachtige Ngorongoro-krater. Omdat het ligt naast de rustige Lemala krater toegangsweg aan de noordoostzijde, is een belangrijk voordeel van een verblijf in Lemala Ngorongoro de snelle en gemakkelijke rit naar de kratervloer in de ochtend. Lemala gasten hebben meestal een uur voorsprong boven anderen die afdalen via de veel drukere Seneto krater toegangsweg op de westelijke rand. Gameritten vanaf het kamp kunnen al om 6,15 uur beginnen en gasten kunnen binnen 10-15 minuten onder de overvloedige wilde dieren van Ngorongoro op de grond zijn – cruciaal voor fotografen die de beste lichtomstandigheden eisen. Begeleide wandelingen zijn ook beschikbaar in het bos en langs de kraterrand met een gewapende ranger en Maasai-gids.

Lemala Ngorongoro Tented Camp heeft 9 ruime tenten die zorgvuldig zijn gepositioneerd om privacy te bieden en met minimale impact op de ongerepte bosomgeving. Ze zijn geschikt voor twee queensize bedden, en omdat het’s nachts koel kan worden op de rand van de Ngorongoro krater, zorgen kleine luxe, zoals warme winterdekbedden, warmwaterflessen en gaskachels voor een gezellige nachtrust. De ruime eigen badkamers zijn voorzien van een kleedruimte, een spoeltoilet en een grote douche in safari-stijl.

De puintent is prachtig ingericht met grote banken, lampen, boekenplanken en hoekkasten in oud hout, kisten en tapijten. ’s Avonds kunnen gasten zich rond het kampvuur verzamelen om verhalen uit te wisselen over de safari van de dag, gevolgd door een heerlijke, stevige maaltijd.

Bekijk onze uitgebreide e-brochure van Ngorongoro Tented Camp 

Video’s

Ngorongoro Tented Camp in de krater

Kamers

Standard Tented Accommodation

De tenten met eigen badkamer zijn ruim en comfortabel en hebben een buitenterras met een prachtig uitzicht over de omgeving. Elke tent is uitgerust met twee queensize bedden met warme dekbedden, een spoeltoilet, grote douche in safari-stijl, overvloedig stromend water, houten opbergkasten en houten vloeren, 24-uurs zonneverlichting en ligstoelen waar u’s ochtends vroeg kunt genieten van thee en koffie en verfrissende gin en tonics in de middag. Max. Bezetting 2.

Family Tent

De tenten met eigen badkamer zijn ruim en comfortabel en hebben een buitenterras met een prachtig uitzicht over de omgeving. Elke tent is uitgerust met twee queensize bedden met warme dekbedden, een spoeltoilet, grote douche in safari-stijl, overvloedig stromend water, houten opbergkasten en houten vloeren, 24-uurs zonneverlichting en ligstoelen waar u’s ochtends vroeg kunt genieten van thee en koffie en verfrissende gin en tonics in de middag. De kamers zijn identiek aan de standaard, maar kunnen een extra bed plaatsen. Max bezetting 4.