Kambi ya Tembo

Kambi ya Tembo is een luxe tentenkamp en ligt op ongeveer 2 uur rijden van Arusha. Het kijkt uit op de besneeuwde toppen van Kilimanjaro en de eindeloze Afrikaanse savanne en biedt een fantastisch uitzicht. Sinya is een privé concessie van ongeveer 600 vierkante km, grenzend aan het Amboseli National Park in Kenia. Het reservaat biedt spectaculaire landschappen met een prachtig uitzicht op de Kilimanjaro, Mount Meru, Ol Doinyo Longido en Ol Doinyo Orok. Een unieke natuur en culturele ervaring. Het Kambi ya Tembo camp is een gemeenschapsproject ten behoeve van de Maasai van Sinya.

Het kamp bestaat uit 14 tenten met elk een eigen badkamer en een privé veranda. Sommige tenten hebben uitzicht op de vlaktes van het Amboseli Park en andere over het Kilimanjaro National park. Het semi-droge land van Sinya en Elerai heeft een overvloed aan natuurlijke rijkdommen en is de thuisbasis van enkele van de grootste olifanten in Oost-Afrika.

In het restaurant in het hoofdgebouw kunt u zowel binnen als buiten genieten van de uitstekende maaltijden. Op verzoek kunt u ook picknicken. Geniet verder van een hapje en een drankje rond het kampvuur.  Activiteiten omvatten  game drives (ook ’s avonds), wandelsafari’s begeleid door Maasai krijgers, interactie met de lokale Maasai inclusief deelname aan ceremonies, indien beschikbaar. 

Kamers

Standard room

Ruime kamers onder doek met een tweepersoonsbed of een tweepersoonsbed. De kamers zijn via paden verbonden met het hoofdgebouw.De kamers zijn voorzien van een zithoek, een veranda met meubels en een eigen badkamer.