Cuckoos Nest Guest House

Cuckoo’s Nest Guest House ligt 2 km ten oosten van Louis Trichardt aan de R524 naar Thohoyandou. Drie restaurants en diverse winkels liggen vlakbij. Het guesthouse wordt omringd door een grote tuin van 2 hectare en een macademianotenplantage, die in de maanden augustus en september een heerlijk aroma verspreidt. De naam van het guesthouse refereert aan de vele koekoeken die in dit gebied voorkomen. De 8 kamers van het guesthouse dragen de naam van een bijzondere koekoek. De kamers bieden een panoramisch uitzicht op de mooie Soutpansbergen. Er zijn 3 standaard kamers, 3 luxe kamers en 2 luxe familiekamers. Alle kamers verschillen qua grootte, inrichting en uitzicht. Alle kamers hebben een satelliet-tv, koffie- en theefaciliteiten, gratis WiFi toegang en een badkamer met bad en/of douche en toilet. De meeste luxe kamers hebben een koelkastje, airconditioning en een balkon. Het ontbijt wordt bij gunstige weersomstandigheden geserveerd op de veranda. Op warme dagen kunnen gasten gebruik maken van het zwembad. Houd uw verrekijker gereed als u in de tuin bent, want de kans op het spotten van bijzondere vogels is groot.

Kamers

De-lux Family En-suite Room

Familiekamer is uitgerust met een queensize bed en een tweepersoonsbed. DSTV, bar koelkast thee en koffie faciliteiten en haardroger. Diner op afspraak.

De-lux Double En-suite Room

De tweepersoonskamer is uitgerust met een tweepersoonsbed, DSTV, bar koelkast thee en koffie faciliteiten en haardroger. Diner op afspraak.

Faciliteiten