Yellow Aloe Guest House

Dit sfeervolle guesthouse is ontstaan uit liefde voor het platteland en het dorpje Clanwilliam in het bijzonder. Uit de inrichting van de kamers, stille hoekjes en de grote tuin komt deze liefde duidelijk naar voren. Yellow Aloë Guesthouse is een heerlijke plek om te relaxen en de figuurlijke batterij op te laden. De gezonde frisse berglucht uit de Cederbergen, een heerlijk kopje rooibosthee en de serene stilte hebben een heilzame werking op lichaam en geest. Het historische Longhouse is het op één na oudste gebouw in Clanwilliam en heeft 5 kamers. Daarnaast is er een Thatch Cottage met 4 kamers en de laatste 3 (loft-) kamers liggen in het hoofdgebouw. De kamers zijn verschillend maar eigentijds ingericht en voorzien van een satelliet-tv, WiFi, verwarming, koffie- en theefaciliteiten en een badkamer met bad en/of douche en toilet. In de tuin ligt een zwembad. Op zaterdag- en zondagochtend is het Ya Café & Coffee Shop geopend. Op speciaal verzoek kunt u in het guesthouse dineren.

Your travel expert:

Go Africa

Klik om de kaart weer te geven

Kamers

Premium Garden Room

Gastenkamer in Thatch House met queensize bed en en-suite badkamer met douche en bad.Directe toegang tot de tuin met zwembad en eigen veranda.Kleine kitchenette met magnetron, koelkast en gootsteen.WIFI, compacte DSTV, airconditioning.Parkeren.

Premium Thatch Room

Gastenkamer in Thatch House met queensize bed en en-suite badkamer met douche.Directe toegang tot de tuin met zwembad en eigen terras.Kleine koelkast.WIFI, compacte DSTV, airconditioning,Parkeren.

Green Room

Gastenkamer in Thatch House met queensize bed en en-suite badkamer met douche.WIFI, compacte DSTV, airconditioning.Toegang tot koelkast/vriezerPatio, tuin en zwembad toegang.Parkeren.

Yellow Aloe Family Rooms

Gastenkamer op de tweede verdieping van Yellow Aloe met tweepersoonsbed of kingsize bed (2 eenheden met extra eenpersoonsbed).Ensuite badkamer met douche (1 unit met bad).Kleine koelkast,WIFI, compacte DSTV, airconditioning.Toegang tot het zwembad en parkeergelegenheid.

Historical Longhouse Rooms

Gastenkamer in 200 jaar oud Cape Dutch huis met tweepersoonsbed of 2 aparte bedden (te specificeren in comments).Ensuite badkamer met doucheDirecte toegang tot de tuin en het zwembad.Kleine koelkast.WIFI, compacte DSTV, airconditioning.Parkeren

Compact

Onze Compact in the Thatchhouse bestaat uit twee tweepersoonskamers met een eigen ingang en een complete badkamer.WIFI, compacte DSTV, airconditioning.Toegang tot koelkast/vriezerPatio, tuin en zwembad toegang.Parkeren.

Faciliteiten