Four Rosmead Boutique Guesthouse

Four Rosmead heeft alle karakter eigenschappen van een boetiek hotel; locatie, stijl, authentieke en persoonlijke service dragen allemaal bij aan een unieke Kaapstad ervaring. Gebouwd in 1903, is Four Rosmead een monument, wat voorzichtig en stijlvol is gemoderniseerd. Het resultaat is een hedendaagse klassieker met een rijke geschiedenis en chique interieur, met een kenmerkend Afrikaanse energie.

Acht en-suite slaapkamers bieden extra lengte kingsize/twin bedden, dvd-speler, IPOD basis station en Wi-Fi internet verbinding. Kamers hebben een openhaard, een privétuin, een balkon of een binnenplaats. Alle kamers zijn voorzien van een douche, vijf kamers hebben douche en bad.

Grote gemeenschappelijke ruimten met veel privacy versterken het gevoel van huiselijkheid in Four Rosmead. Zo is er een lounge (60m2), receptie (30m2), overdekte patio (45m2).
Landschaptuinen, een verwennende spa en een patio met uitzicht op het dek van het zwembad en kruidentuin dragen allemaal bij aan het stedelijke heiligdom. Het zoutwater zwembad wordt verwarmd door zonnepanelen.
Four Rosmead is dé ideale plek om uit te rusten of om als basis te gebruiken om Kaapstad en omgeving te ontdekken.

Kamers

Deluxe Room

De deluxe kamers bevinden zich op de eerste verdieping en in de tuin. Ze bieden een prachtig uitzicht op de stad, de Tafelbaai, de Tafelberg of de Leeuwenkop.

Luxury Room

Onze luxe kamers bevinden zich op de begane grond. Sommige stappen uit in een aangelegde mediterrane tuin met een lelievijver, citroen-, olijf- en sinaasappelbomen of met uitzicht over deze tuinen en een klein uitzicht op de stad.

Faciliteiten