Protea Hotel by Marriott Entebbe

Dit hotel met 73 kamers heeft een ideale ligging aan de glinsterende oevers van het Victoriameer en op slechts 1 km van de luchthaven. Protea Hotel by Marriott Entebbe heeft een restaurant dat zeven dagen per week een spannend en echt uitnodigend à la carte menu biedt. Tot de specialiteiten behoren Tilapia en de Nijlbaars. U kunt ook ontspannen op het terras en de bar. Het is een hotel dat past bij uw reisstijl. Met elegante meubels en een warme, uitnodigende sfeer creëren de inrichting en kamers van het hotel een luxe sfeer. Het buitenterras, met een eigen speciale sfeer en een prachtig uitzicht op het meer, is de perfecte plek om alles in te nemen.

Your travel expert:

Go Africa

Klik om de kaart weer te geven

Kamers

Standard Room

Comfortabel en ruim. 9 Tweelingen. Tot de voorzieningen behoren gratis breedband-WiFi, satelliet-tv en elektronische kluizen.

Deluxe Room

Modern en fris met uitzicht op het Victoriameer. 47 Deluxe kamers. Tot de voorzieningen behoren gratis breedband-WiFi, satelliet-tv en elektronische kluizen.

Suite

Ruim en comfortabel met adembenemend uitzicht op Lake Victoria. 12 Executive, 2 Junior. Tot de voorzieningen behoren gratis breedband-WiFi, satelliet-tv en elektronische kluizen.

Deluxe Family Room

Comfortabel en ruim. Tot de voorzieningen behoren gratis breedband-WiFi, satelliet-tv en elektronische kluizen.

Faciliteiten