Thamalakane River Lodge

Op circa 19 km ten noorden van Maun ligt de populaire Thamalakane River Lodge. De lodge is gebouwd op de oevers van de Thamalakane rivier en ligt op de weg naar het Moremi Game Reserve. Thamalakane River Lodge ademt de sfeer van een echte Afrikaanse safarilodge. Geniet in de tuin van de kwetterende vogels en het geluid van de nijlpaarden in de rivier. Bij mooi weer kunt u buiten op het terras eten. Het restaurant is open voor ontbijt, lunch en diner. In de traditionele houtoven worden de heerlijkste pizza’s gebakken. Binnen is een bar, waar u van 10 tot 22 uur een drankje kunt halen. Op warme dagen kunt u gebruik maken van het zwembad. In de lodge is gratis WiFi aanwezig.Thamalakane River Lodge biedt accommodatie in 15 Babbler chalets, 1 Lilac Breasted Roller honeymoon suite en 2 King Fisher familiechalets. Alle chalets zijn voorzien van een planfondventilator, klamboe, koffie- en theefaciliteiten, 2 flesjes mineraalwater per dag en een en-suite badkamer met douche en toilet. Vanaf uw veranda heeft u zicht op de rivier. De honeymoon suite heeft een extra ligbad, buitendouche en een klein zwembadje. De familiechalets hebben twee slaapkamers, een gedeelde badkamer en een zitkamer. Deze chalets zijn geschikt voor twee volwassenen en twee kinderen. Uw verblijf is op basis van logies en ontbijt. Ter plaatse kunt u diverse activiteiten reserveren, zoals game drives in Moremi, mokoro- of motorboottochten in de Okavango Delta en rondvluchtjes boven de Okavango Delta. Indien u er zeker van wilt zijn dat er plaats is op deze activiteiten, is het raadzaam de activiteiten vooraf (bij boeking van uw reis) te reserveren. Kinderen van alle leeftijden zijn welkom.

Kamers

Babbler Chalets

Voor 2 volwassenen op een tweepersoonsbed of 2 aparte bedden.Het ruime chalet interieur heeft een stenen muur met een eigen badkamer bestaande uit een douche, wastafel en toilet.

King Fisher family units

Bestaande uit 2 slaapkamers die een badkamer delen.Een slaapkamer biedt plaats aan 2 volwassenen in 2 aparte bedden of tweepersoonsbedden en de andere slaapkamer is geschikt voor 2 kinderen op 2 aparte bedden.Deze accommodaties hebben loungeruimtes met uitzicht op de rivier.

Fish Eagle chalets

Ruime chalets met een eigen badkamer met natuurstenen en rieten en een eigen zwembad. De eigen badkamers bestaan uit een douche, toilet, ijdelheid plaat met zijn en haar wastafel.Voor 2 volwassenen op een tweepersoonsbed of 2 aparte bedden.

Lilac Breasted Roller Honeymoon suite

Privé zwembad, bad en suite, zijn en haar wastafels, buitendouche en privé dineren op aanvraag.

Faciliteiten