Explorer Camp at Shamwari Private Game Reserve

Explorer Camp in het Shamwari Private Game Reserve biedt iedereen die op zoek is naar een authentieke safari ervaring, een driedaags safari wandelkamp. Shamwari ligt in de malariavrije Oost-Kaap provincie, op ruim een uur rijden van Gqueberha (Port Elizabeth). U overnacht in een tentenkamp in de bush, zoals vroeger het geval was. Het kamp ligt op een plateau tussen de basalt,- en granietformaties van Shamwari Game Reserve

Het kamp neemt u terug in de tijd van de ontdekkingsreizigers. De tenten staan dichtbij elkaar om het kampvuur, toch heeft iedereen genoeg privacy. Vanzelfsprekend is er geen hek rondom het kamp, de wilde dieren kunnen tot in het kamp zelf komen. Natuurlijk zijn alle veiligheidsmaatregelen in acht genomen, zodat u hier veilig en ontspannen kunt slapen in de buitenlucht tussen de wilde dieren van Afrika.

Deze onvergetelijke ervaring in Shamwari, bestaat uit een vast programma. Uw verblijf is inclusief twee overnachtingen en drie wandeldagen door het reservaat. Aankomst is altijd op een dinsdag of een vrijdag. U verlaat het kamp respectievelijk op de donderdag en zondag. Eventueel kunnen de gasten die op vrijdag arriveren een derde nacht bij boeken in het kamp. Explorer Camp is geopend van oktober tot april. Elke tent biedt het comfort van een kamp in de wildernis.

De safari’s te voet zijn onder begeleiding van een gewapende en gekwalificeerde gids. De afstanden die worden gelopen variëren elke dag, reken op maximaal vier uur wandelen. Het safari voertuig van het kamp zelf wordt gebruikt om andere, verder weg gelegen delen van Shamwari te bezoeken.

Fantastische ervaring voor koppels en families met kinderen van 16 jaar en ouder. Deelnemers ouder dan 65 jaar, wordt gevraagd om vooraf een medische verklaring te overleggen.

Video’s

Video Shamwari Game Reserve

Kamers

Explorer Tent

2 x comfortabele eenpersoonsbedden (kingsize bed)1 x kast met 3 planken2 x LED licht voor nachtgebruik1 x aangrenzend douche gedeelteTot de voorzieningen van de gasten behoren insectenwerend middel, toiletpapier, handdoeken, beddengoed toiletartikelen, douchegel en shampoo.