Lemala Mpingo Ridge

Lemala Mpingo Ridge ligt op de top van een helling met een prachtig uitzicht over de overblijvende rivier de Tarangire en de vallei beneden, en voldoet aan dezelfde uitstekende normen van comfort en service als de andere eigenschappen in de Lemala Collection.

Gasten van Lemala Mpingo Ridge zullen genieten van een echt gevoel van wildernis en uitstekende spel bekijken. Het is zowel een ontspannen standalone bestemming als een geweldige plek om een safari te beginnen voordat je naar onze Lemala woningen in de Ngorongoro Crater en Serengeti gaat.

Elk van de 15 ruime tentensuites zijn zorgvuldig gepositioneerd om het sensationele uitzicht over Tarangire te maximaliseren en te profiteren van de verkoelende bries bij warm weer. Ze beschikken over een eigen badkamer, een eigen terras, verzonken buitenlounges die ombouwen tot siësta bedden in de middag en een van de suites heeft twee slaapkamers. Een speciaal kenmerk is het privé buitenbad – perfect om de ziel te kalmeren en het Afrikaanse stof weg te spoelen na een dag op safari.

De verhoogde hoofdlodge heeft een lounge en bar, binnen-en buiteneetgedeeltes, een spa en een zwembad. Onze gasten kunnen zich verheugen op Sundowners en game drives in nieuwe speciaal ontworpen voertuigen, vergezeld van de deskundige en ervaren gidsen van Lemala.

Bekijk onze uitgebreid e-brochure over Mpingo Ridge Safari Camp in de Serengeti

Video’s

Mpingo Ridge Tarangire video

Kamers

Tented Suite

Een prachtig uitzicht op het park vanuit elke tentensuite en de belangrijkste gebieden maken deze eigenschap niet alleen uniek, maar echt bijzonder. Elk van de 15 ruime tentensuites zijn zorgvuldig gepositioneerd om niet alleen het geweldige uitzicht te maximaliseren, maar ook om te profiteren van de koude wind tijdens het hete seizoen. Maximale bezetting 2.

2 Bedroom Tented Suite

Ideaal voor groepen, gezinnen of vrienden die samen reizen. Groot en ruim met elke slaapkamer met een spectaculair uitzicht en elke kamer heeft eigen badkamer en een gemeenschappelijke lounge. De accommodatie is geschikt voor maximaal 6 personen.

Family Suite

Een prachtig uitzicht op het park vanuit elke tentensuite en de belangrijkste gebieden maken deze eigenschap niet alleen uniek, maar echt bijzonder. Elk van de 15 ruime tentensuites zijn zorgvuldig gepositioneerd om niet alleen het geweldige uitzicht te maximaliseren, maar ook om te profiteren van de koude wind tijdens het hete seizoen. Deze kamers zijn identiek aan de standaardkamers, maar hebben een slaapbank voor driepersoonskamers en een kinderbed in safari-stijl voor kinderen tot 12 jaar. Maximale bezetting 4.