Kinasi Lodge

Kinasi Lodge is een kleinschalig resort op het eiland Mafia. Het biedt een luxe verblijf in moderne bungalows met  eigen badkamer en grote veranda’s. De inrichting is stijlvol en past perfect in deze natuurlijke omgeving van het Mafia Island Marine Park.

Kinasi biedt twee familiekamers, twee suites en standaard tweepersoonskamers met een tweepersoonsbed of twee aparte bedden. De slaapplekken hebben uitzicht op de tuin of de oceaan.

Kinasi heeft een eigen PADI-duik- en snorkelschool, excursieboten, boten met transparante bodem en vissersboten. De lodge biedt spa behandelingen die worden uitgevoerd door een ervaren Thaise therapeut. Verder is er een heerlijk zwembad en een privéstrand voor de deur.  Culturele,- en historische tours, maar ook wandelingen voor vogelspotters, worden verzorgd door Mzee Kirobo. Hij staat bekend om zijn kennis en zachtaardige karakter. n doen.

Kinasi werd gebouwd van 1993-95 en geopend begin 1995 met zes kamers. Het begon allemaal met de droom van Peter Byrne, opgegroeid in Papoea-Nieuw Guinea. Het was zijn droom om in het beste beschermde oceaangebied van Oost-Afrika, Mafia Island Marine Park,  een verblijf op maat aan te bieden. Waarbij alle aspecten van het leven op een eiland, binnen handbereik zouden zijn.

Zo genieten de gasten van verse vis en schaaldieren uit de oceaan,  goede wijnen en verse groenten en fruit van het eiland. Dit alles wordt mogelijk gemaakt door uitstekend en toegewijd personeel, dat al lange tijd toegewijd is aan de gasten en trouw is aan de familieprincipes van Kinasi.

Kom en ervaar het zelf!

Your travel expert:

Go Africa

Klik om de kaart weer te geven

Video's

Diving Mafia Whale Shark Island

Bucketlist material encounter Whale Shark