Lemala Nanyukie

Lemala Nanyukie is geopend op 1 oktober in het fantastische Serengeti National Park in het oosten van Serengeti en voldoet aan dezelfde uitstekende normen voor comfort en service als de andere woningen in Lemala’s luxe collectie. Dit omvat de Lemala Kuria Hills Lodge in het noorden van Serengeti, de Lemala Mpingo Ridge in Tarangire National Park, en Lemala Villas in Arusha.

De Serengeti is ongetwijfeld een van’s werelds meest gevierde wildernis gebieden, wat betekent ‘eindeloze vlaktes” in de Maasai taal. Lemala Nanyukie ligt op 45 minuten rijden ten oosten van de Seronera Airstrip in de centrale regio van het park, en is prachtig gelegen met een prachtig uitzicht over deze fascinerende ‘eindeloze vlakken’. Het kamp zelf ligt op een met gras begroeide savanne bezaaid met rotsachtige kopjes en in de schaduw van oude gigantische acaciabomen.

De gasten van Lemala Nanyukie hebben canvaswanden, kathedraal-achtige tentenplafonds en brede hardhouten dekken. Ze verwachten een lichte, eigentijdse inrichting in een palet van oogverblindende witte en neutrale kleuren, met warmte die wordt geïntroduceerd door textuuraccessoires, luxe stoffering, houten meubilair en goed uitgevoerde verlichting.

Het hoofdgedeelte met dubbele volumes beschikt over een comfortabele lounge en bar, een terras met uitzicht op de buitenlucht dat leidt naar een verfrissend zwembad en eetgedeeltes binnen en buiten. Daarnaast zorgt Lemala voor speciale maaltijden zoals bush ontbijten en lantaarns verlichte diners, en het kampvuur is perfect voor een drankje na het diner en het delen van verhalen over de dag op safari. Een aparte spa tent tussen de bomen biedt afgezonderde ontspanning.

De 15 luxe gastententen zijn ruim uit elkaar verdeeld voor maximale privacy – vijf hebben extra bedden, zodat driepersoonsbedden kunnen worden ondergebracht en de twee slaapkamers is perfect voor gezinnen of vrienden. De kamer is voorzien van een extra groot bed, een ruime lounge en een ruime badkamer met een dubbele wastafel, een douche en een vrijstaand bad. Het prachtige houten terras heeft verzonken zitplaatsen, een buitendouche en een prachtig hoekzwembad met uitzicht direct over de prachtige graslanden van Serengeti.

Dit gebied van de Serengeti wordt doorkruist door het spannende wild spektakel van de jaarlijkse gnoe migratie, maar heeft ook te allen tijde een hoge dichtheid game-viewing en staat bekend om zijn grote concentratie katten. Als zodanig zal Lemala Nanyukie het hele jaar door geopend zijn, en safariactiviteiten zoals game drives en wandelingen worden begeleid door Lemala’s zeer goed geïnformeerde en ervaren gidsen.

Bekijk onze uitgebreide e-brochure van Lemala Nanyukie in de Serengeti.

Video’s

Nanyuki Serengeti video

Kamers

Standard Tented Suite

De luxe gasttenten zijn ruim van elkaar gescheiden voor maximale privacy. Tot de voorzieningen behoren een extra groot bed, een ruime lounge en een ruime badkamer met dubbele wastafel, douche en vrijstaand bad. Het prachtige houten terras heeft verzonken zitplaatsen, buitendouche en een prachtig hoekdompelbad met uitzicht direct over de prachtige graslanden van de Serengeti. Maximale bezetting 2

2 Bedroomed Tented Suite

Tot de voorzieningen behoren een extra groot bed, een ruime lounge en een ruime badkamer met dubbele wastafel, douche en vrijstaand bad. Het prachtige houten terras heeft verzonken zitplaatsen, buitendouche en een prachtig hoekdompelbad met uitzicht direct over de prachtige graslanden van de Serengeti. Beide slaapkamers hebben een eigen badkamer met een loopbrug, waardoor het ideaal is voor vrienden, gezinnen of groepen die samen reizen. Maximale bezetting 6

Family Suite

De luxe gasttenten zijn ruim van elkaar gescheiden voor maximale privacy. Tot de voorzieningen behoren een extra groot bed, een ruime lounge en een ruime badkamer met dubbele wastafel, douche en vrijstaand bad. Het prachtige houten terras heeft verzonken zitplaatsen, buitendouche en een prachtig hoekdompelbad met uitzicht direct over de prachtige graslanden van de Serengeti. De kamer is identiek aan de standaard suites, maar heeft de mogelijkheid om driepersoonskamers en extra bedden te plaatsen. Maximale bezetting 4