No5 By Mantis

Het exclusieve No. 5 Boutique Art Hotel ligt in de mooie wijk Summerstrand in Port Elizabeth. Het hotel is onderdeel van de spraakmakende Mantis hotelgroep.

De zeven prachtige suites zijn allemaal luxueus en comfortabel ingericht. Begin de dag met een vers kopje espressokoffie op uw eigen terras met uitzicht over de mooie tuin, of het zwembad.

Uw kamer heeft airconditioning, een electronische kluis, minibar, DVD speler en flatscreen televisie. De ruime kamer heeft een gezellig lounge gedeelte en indien gewenst wordt hier uw maaltijd geserveerd.

De Champagne Lounge serveert dagelijks voordat het diner aanvangt, een glas Franse Champagne, of één van de lokale mousserende wijnen. De lounge komt uit op een terras met uitzicht op het zwembad.

In de Jazz Room, het huisrestaurant wordt de creative Zuid-Afrikaanse keuken, afgewisseld met internationale gerechten. De ruime sortering aan goede wijnen, zorgt voor de perfecte combinatie tijdens uw diner.

In The Cellar kunnen de gasten genieten van private dining. De kelder heeft een sfeervole, Provençaalse inrichting. De culinaire meesterwerkjes worden vergezeld van een uitgebreide selectie aan uitstekende wijnen.