Thonga Beach Lodge

Thonga Beach Lodge: de perfecte balans van ontspanning en avontuur.Ontdek de fascinerende onderwater wereld van Zuid-Afrika en relax op stille en ongerepte stranden van de Elephant Coast. Schildpadden (november – februari), dolfijnen, walvissen (juni – oktober) maken deel uit van de prachtige en unieke onderwaterwereld voor de kust van Thonga Beach aan de Elephant Coast.Alleen te bereiken met een 4 x 4 (transfers mogelijk) door het groene en vogelrijke duingebied van dit noordelijke deel van het iSimangaliso Heritage Park, vindt u deze exclusieve Lodge welke beschikt over Forest View en Seaview Suites. Uw verblijf is inclusief alle maaltijden, activiteiten zoals snorkel,- en kanosafari’s en transfers in een 4 x 4 door de duinen van dit prachtige natuurgebied.Vanaf 1 november t/m februari biedt Thonga Turtle Tracking. ’s Nachts rijdt je over het strand en kun je de Loggerhead schildpad (tot 2 meter) en de Leatherback schildpad (tot 3 meter) uit het water zien komen om in dit beschermde gebied haar eieren te leggen. Elk jaar komen er zo’n 90 schildpadden het strand op, in 1990 waren dit er nog maar slechts 5.Onze tarieven zijn inclusief:volpension, thee & koffiegebruik snorkeluitrustingkanoën op Lake SibayaSundowner trip naar Lake SibayaCultural tour naar Tsonga communitywandelingen met gids door de bossen langs de kusttegen betaling:

Your travel expert:

Go Africa

Klik om de kaart weer te geven

Kamers

Ocean View Room

Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Uitzicht op de Oceaan, dubbele wastafel, douche, minibar en koffie- en theefaciliteiten. De kamers zijn voorzien van airconditioning, overhead ventilatoren, klamboes, kluizen en haardrogers.

Twin Forest Room

Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden met uitzicht op het bos, dubbele wastafel, douche, minibar en koffie- en theefaciliteiten. De kamers zijn voorzien van airconditioning, overhead ventilatoren, klamboes, kluizen en haardrogers.De kamers liggen in het Duinwoud.

Deluxe Ocean View Suite

Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Uitzicht op de Oceaan, dubbele wastafel, bad, binnen- en buitendouche, minibar en koffie- en theefaciliteiten. De kamers zijn voorzien van airconditioning, overhead ventilatoren, klamboes, kluizen en haardrogers. Deze suite heeft een eigen dompelbad op een eigen terras.

Family Forest Room

Familie uitzicht op het bos bestaat uit twee slaapkamers, beide en-suite (grote slaapkamer heeft bad en douche, dubbele wastafel en toilet), tweede slaapkamer heeft alleen douche, enkele wastafel en toilet. De twee slaapkamers zijn verbonden door een doorgang manier beide slaapkamers hebben aparte ingangen.Beide slaapkamers zijn voorzien van airconditioning, hebben overhead ventilatoren en muskietennetten. De grote slaapkamer heeft een minibar, koffie- en theefaciliteiten, een haardroger en een kluisje.

Deluxe Ocean View Family Room

Deze luxe familiekamer bestaat uit twee slaapkamers, beide en-suite (hoofdslaapkamer heeft bad en douche, dubbele wastafel en toilet en een buitendouche). De tweede slaapkamer heeft alleen een douche, enkele wastafel en toilet. De twee slaapkamers zijn gescheiden door een groot terras met privé dompelbad. Beide slaapkamers hebben aparte ingangen.Beide slaapkamers zijn voorzien van airconditioning, hebben bovengrondse ventilatoren en muskietennetten. De grote slaapkamer heeft een minibar, een kluisje, een haardroger en koffie- en theefaciliteiten.

Faciliteiten

Video's

Thonga Beach Lodge