Rhino Ridge Safari Lodge

Rhino Ridge is een nieuwe Safari Lodge (open april’15) en tevens de eerste privé lodge in de oudste “Wildtuin” van Zuid-Afrika: Hluhluwe Imfolozi Game Reserve, gelegen een uur ten Westen van St. Lucia. Rhino Ridge Safari Lodge biedt u een uitzonderlijke en uniek safarimogelijkheid in een park met de Big Five, een gebied dat bekend staat om haar grote neushoorn populatie.
Hier vindt u niet alleen de witte neushoorn, die in groepjes leeft en een rustig karakter heeft. In Hluhluwe wildreservaat leeft ook de zwarte neushoorn, kleiner van stuk, uiterst territoriaal en solitair levend.
Rhino Ridge beschikt over 22 mooi ingerichte kamers, welke op een heuvelrug liggen, elk met een eigen prive-dek en wijds uitzicht over het reservaat. Alle kamers zijn voorzien van airconditioning.
Laat u verwennen in de Spa van Rhino Ridge, gelegen midden in de bush van Afrika. Geniet na een dag vol avontuur van de professionele behandelingen van de therapeuten terwijl u profiteert van het prachtige uitzicht over het reservaat en de wilde dieren die hier vrij rond lopen.

Video’s

The Rhino Ridge Lodge

Kamers

Safari / Family Rooms

Safari/Familiekamers (2 kamers met eigen badkamer en gemeenschappelijke lobby) twin/dbl.Deze kamers kunnen worden verdubbeld als familiekamers, aangezien ze een gemeenschappelijke lobby delen.Twin Vanity en luxe douche. apart toilet.

Luxury Bush Villa

Kingsize bed of twee eenpersoonsbedden, en-suite badkamer, apart toilet, diep bad, luxe douche en privé houten terras, minibar, open haard. Bovengrondse ventilator en airconditioner.

Honeymoon Villa

Kingsize bed of twee eenpersoonsbedden, en-suite badkamer, apart toilet, diep bad, luxe douche en privé houten terras, minibar, open haard, privé dompelbad. Bovengrondse ventilator en airconditioner.

Faciliteiten