The Peech Hotel

Met als uitgangspunt:”Als je op zoek bent naar inspiratie en vernieuwing zoek dan een omgeving die dit uitstraalt” The Peech heeft 16 ruime kamers in het hoofdgebouw en de bijgebouwen. Deze worden gekenmerkt door: eigen entrée, Kingsize bedden, knisperende dekbedden, houten vloeren en dierenhuiden. Verder vind je in je kamer een Flat Screen TV, Bose iPod SoundDock, WiFi en een elektronische kluis. De luxe badkamer is voorzien van een bad, regendouche, haardroger en badjas.

Naast The Peech vind je een Planet Fitness Gym waar je tegen een vergoeding gebruik kunt maken van het 50 meter zwembad, Fitness apparatuur of toegang tot een klas. The Peech heeft een eigen bistro waar een team van chefs tongstrelende gerechten maken. Champagne liefhebbers opgelet: De champagne bar van het hotel heeft de hele reeks Veuve Clicquot tot haar beschikking, maar ook voor een hippe cocktail kun je hier aanschuiven!

Kamers

Luxury Room

Onze nieuwe luxe kamers (50m2) bieden, terras of een patio, moderne badkamer met douche, luxe toiletartikelen van Kalahari, flatscreen-tv’s met DSTV, Nespresso-apparaten, waterkoker, haardroger, telefoonlader en adapters, een bureau, een bank met salontafel en een poef.

Classic Room

Onze Classic kamers (45m2), terras of een patio, moderne badkamer met douche en bad, met luxe toiletartikelen van Kalahari, flatscreen-tv’s met DSTV, Nespresso-apparaten, waterkoker, haardroger, telefoonlader en adapters, een bureau, een bank met salontafel en een poef.

Peech Suite

Onze Peech Suites zijn onze meest ruime kamers (60m2), ruim woongedeelte, grote slaapkamer, apart toilet, terras (met overdekte hangstoel) of een patio, moderne badkamer met douche en bad, met luxe toiletartikelen van Kalahari, flatscreen-tv’s met DSTV, Nespresso-apparaten, waterkoker, haardroger, telefoonlader en adapters, een bureau, een bank met salontafel en een poef.

Heritage Room

Onze Heritage kamers bevinden zich boven in de oorspronkelijke hoeve en de hoofdwoning van het hotel. De kamer heeft een badkamer met douche en apart bad, luxe toiletartikelen van Kalahari, flatscreen-tv’s met DSTV, Nespresso-apparaten, waterkoker, haardroger, telefoonlader en adapters, een bureau, een bank met salontafel en een poef.

Peech Villa

Luxe villa met 2 slaapkamers, 2 badkamers (90m2), lounge/tv-ruimte, minibar, koffie- en theefaciliteiten. Luxe toiletartikelen van Kalahari, flatscreen-tv’s met DSTV, Nespresso-apparaten, waterkoker, haardroger, telefoonlader en adapters, een bureau, een bank met salontafel en een poef.