Chole Mjini Eco-Lodge

Chole Mjini is een unieke eco-lodge op een prachtige bestemming, namelijk Chole Island dat ten Oosten van Mafia Island ligt. U overnacht in een open boomhut ver weg van de hectiek van het moderne leven in Europa. Geen elektriciteit of stromend water, geen radio of TV, geen draadloos internet, geen auto’s, geen sirenes alleen de puurheid van de natuurlijke eb en vloed van het Afrikaanse eiland leven. Dit is de perfecte kans om te snappen voor echte avonturiers die op zoek zijn naar een strandvakantie met een vleugje rustieke luxe.

Word wakker met het geroep van vogels en de spookachtige oproep tot gebed en als de dageraad uw boomhut overspoelt en de lichte bries uw muskietennet doet opwaaien, geniet u van uw ochtendkopje thee of koffie, die in een mandje naar uw boomhut is gelierd. Gedurende de dag kunt u gebruik maken van een van de grootste variëteiten aan inbegrepen excursies, van snorkelen en dhow zeilen tot zandbar trips en zonsondergang cruises – en ja, ALLES is inbegrepen in uw kamerprijs! Of maak gewoon van de gelegenheid gebruik om te ontspannen, een boek te lezen en de wereld voorbij te zien gaan vanuit uw schommelende hangmat in de schaduw van een frangipani boom.

En nadat je onze ingenieuze privé buitendouches hebt ervaren, kom je tot rust met een van onze eilandcocktails terwijl je kijkt naar de nachtelijke migratie van de inheemse fruitvleermuizen. Verlicht door orkaanlampen en een sterrenhemel geniet u van een gezellig gezamenlijk diner met uw medegasten of van een romantisch diner op verschillende authentieke locaties rond de Lodge. Ga slapen met de geluiden van de oceaan tegen de stilte van de Afrikaanse nacht en de gedachten aan de luie dag die volgt.

Your travel expert:

Go Africa

Klik om de kaart weer te geven

Kamers

Treehouse Moja

Hoog gebouwd in het bladerdak van een enorme en oude baobab (die blijkbaar denkt dat hij een mangrove is, met zijn wortels in de zee), is boomhut nummer één populair vanwege het uitzicht op zee tot aan de Kinasi Pas.

Treehouse Mbili

Mbili heeft twee tweepersoonsbedden op twee ruime en aparte verdiepingen, allemaal onder één dak. Het uitzicht (vooral vanaf de bovenverdieping) is spectaculair. Mbili’s baobab is de grootvader van allemaal en heeft zijn eigen geest en persoonlijkheid.

Treehouse Tatu

Gebouwd op twee aparte niveaus, bijna als twee aparte huizen verbonden door een trap, staat het hoofdhuis op rotsen onder een Tamarindeboom, dicht bij de grond. De trap gaat vandaar naar beneden naar het tweede huis dat boven het strand tussen de mangroven ligt.

Treehouse Nne

Een boomhut met het ’theehuis’ van boven: het ’theehuis’, een 19e-eeuwse innovatie van Stone Town, is in wezen een verhoogde kamer die openstaat voor de bries, waardoor een uitzicht van 360 graden mogelijk is; de zonsondergangen zijn spectaculair vanaf hier.

Treehouse Tano

Tano is een ’theehuis’ boomhut, gelegen te midden van de met vijgen bezaaide ruïnes van wat ooit een groot huis was, gebouwd tijdens de 19e-eeuwse hoogtijdagen van Chole. Het kingsize bed is middenniveau met de single boven in het theehuis met prachtig uitzicht heerlijke briesjes.

Groundhouse Sita

Sita, het gelijkvloerse huis met meerdere niveaus om aparte ruimtes te creëren: Een ingebouwd kingsize bed staat op het hoogste niveau, drie Zanzibari bedden op het volgende niveau (een paar treden lager), ligstoelen op de veranda, een paar treden lager. Douche en-suite.

Treehouse Saba

Saba is een van de grootste, waar gemakkelijk twee volwassenen en twee kinderen kunnen slapen. Het theehuis heeft een prachtig uitzicht op de zonsondergang en een heerlijk briesje, en het heeft een groot zonnedek boven het strand.

Faciliteiten