Pafuri Luxury Tented Camp

Pafuri Luxury Tented Camp, ligt in één van de meest diverse gebieden van het Krugerpark. Het is de driehoek die gevormd wordt door de bedding van de Limpopo en de Luvuvhu rivier.
In samenwerking met de oorspronkelijke bewoners van dit gebied, de Makuleke, werd een een kamp gebouwd dat ook werkgelegenheid biedt aan deze bevolkingsgroep. Dit eigendom van de Makuleke beslaat 26.000 km2 in het uiterste noorden van het Krugerpark.

De Makuleke concessie in het Krugerpark, biedt een zeer divers landschap; nergens in het Krugerpark is de variatie aan dieren zo groot als hier. In de winter (het droge seizoen) trekken grote kuddes buffels en olifanten vanuit Zimbabwe en Mozambique door dit gebied naar het zuiden van het Krugerpak. Tevens zijn er in dit deel van het park veel leeuwen en luipaarden te vinden.

Diegenen die al vaker in Zuid-Afrika op safari zijn geweest zullen worden getroffen door de ongerepte natuur. Vooral het wisselende landschap, de eeuwenoude baobabbomen, de waterplaatsen met honderden vogels en de ligging aan de rivier, zijn de charme dit kamp. Alle voorzieningen die een reiziger zoekt zijn hier aanwezig, vaak in haar meest pure vorm en zonder poespas.

Vogelliefhebbers kunnen hier in het stroomgebied van twee belangrijke rivieren, de Limpopo en de Luvuvhu, hun hart ophalen. Er zijn 350 verschillende vogels waaronder de zeldzame vogels Pel’s Fishing Owl, Böhm’s Spinetail, Racket-tailed Roller en Three-banded Courser.

Pafuri Camp is gelegen op de noordelijke oever van de Luvuvhu rivier. Alle 19 tenten (inclusief 7 familietenten) zijn luxe en ruim en hebben een eigen privéveranda met uitzicht op de rivier. Vanuit uw luie stoel ziet u de olifanten, die hier komen drinken. De krokodillen die liggen te zonnen en de brutale vervet aapjes slingeren door de bomen.

De voortreffelijke gidsen van het Pafuri Camp, nemen u mee op safari. Dit kan te voet, of in een open safarivoertuig. In de vrije uurtjes kunt u relaxen bij het zwembad of in de bar/lounge in het centrale deel van het kamp.

Pafuri Camp ligt op ruim zeven uur rijden van Johannesburg luchthaven. Het is mogelijk om met een privévliegtuig rechtstreeks naar Pafuri vliegen.
Vraag naar de mogelijkheden!

Your travel expert:

Go Africa

Klik om de kaart weer te geven

Kamers

Double/ twin Tents

Tenten worden opgetrokken op perrons om de wind te vangen en verbonden via verhoogde loopbruggen, zodat wilde dieren ongestoord van en naar de rivier kunnen bewegen. Alle tenten hebben een eigen badkamer met zowel binnen- als buitendouches.

Family Tents

Tenten worden opgetrokken op perrons om de wind te vangen en verbonden via verhoogde loopbruggen, zodat wilde dieren ongestoord van en naar de rivier kunnen bewegen. Alle tenten hebben een eigen badkamer met zowel binnen- als buitendouches. Familietenten zijn geschikt voor twee volwassenen en twee kinderen.

Faciliteiten

Video's

The Pafuri Luxury Tented Camp

The Elephants of Pafuri

How other people experienced Pafuri Luxury Tented Camp