n’Kaya Lodge

N’Kaya Lodge is gelegen in het hart van het Thornybush Game Reserve, dat deel uitmaakt van het Greater Kruger National Park. N’Kaya Lodge biedt gasten een oase van rust middenin de natuur. Door de kleinschaligheid bent u hier verzekerd van een hoge mate van persoonlijke aandacht en service.

Er zijn  vier luxe en ruime suites met een aparte lounge, slaapkamer en twee badkamers. De lounge kan eventueel aangepast worden naar een extra slaapkamer voor een gezin met kleine kinderen. De suites liggen los van elkaar en kijken allemaal uit op het zwembad in het midden van de tuin. Gasten ontmoeten elkaar in het hoofdgebouw voor de maaltijden en een drankje in de bar. Op een mooie dag kan het diner ook in de sfeervol verlichte ‘boma’ worden geserveerd bij een knapperend kampvuur.

Aan de rand van het lodgeterrein is een observatieplek gemaakt waar u in alle rust van het uitzicht op de bush en het voorbijtrekkende wild kunt genieten. U maakt de safari’s samen met de andere gasten van de lodge in een open safarivoertuig, bij zonsopkomst en bij zonsondergang. Ook is het mogelijk om na de ochtendsafari en het ontbijt een wandelsafari te maken.
Een absolute aanrader!

U kunt niet zelf naar de lodge rijden. U meldt zich bij de Thornybush Game Lodge waar u uw auto achterlaat. Van hieruit wordt u naar N’Kaya Lodge gebracht. Zorg ervoor dat u rond het middaguur in Thornybush bent, zodat u op tijd bent voor de middagsafari!

Kamers

Standard Suite

Met een capaciteit van slechts vier exclusieve suites, biedt N ‘Kaya Lodge de veeleisende gast het allerbeste in privacy en is de ideale bestemming voor een rustige, vredige safari.De n ‘Kaya Lodge ligt op de top van een heuvel met uitzicht op de Drakensberg en wordt omgeven door hoge bomen. Het beschikt over ruime tweepersoonskamers, elk met eigen lounges en voorzieningen met 2 aparte bedden en een eigen badkamer.