Ugab Terrace Lodge

Ugab Terrace Lodge ligt niet ver van de rotsformatie Vingerklip ten oosten van Damaraland. De lodge is gebouwd op de top van een plateau en biedt daardoor rondom een geweldig uitzicht. Trakteer uzelf op een verfrissend drankje en het fascinerende uitzicht op Vingerklip en het Ugab Terras vanuit de lounge bij de gezellige open haard of op het terras. Intussen is men in de keuken druk bezig met de voorbereidingen voor een heerlijke maaltijd. Het zwembad is één van de hoogtepunten van de lodge. Ook letterlijk, want het in de rotsen uitgehakte zwembad ligt bovenop de berg. Ugab Terrace Lodge heeft 16 chalets die gebouwd zijn in een halve cirkel op de rand van het plateau, waardoor u verzekerd bent van een panoramisch uitzicht vanaf uw veranda. De chalets zijn comfortabel ingericht en voorzien van een plafondventilator, kluisje en een badkamer met douche en toilet. Drie chalets zijn geschikt voor families. De activiteiten in Ugab Terrace Lodge concentreren zich rond begeleide of onbegeleide wandelingen en rondritten in de omgeving. Tijdens de rondrit bezoekt u ook Vingerklip, de vingervormige rotsformatie die vanuit het vlakke landschap omhoog steekt. Bij de receptie kunt u ook een reservering maken voor de tokkelbaan, de op 14 na langste ter wereld. Met miljoenen sterren boven u tijdens een heldere nacht, biedt de telescoop de mogelijkheid om het universum een stukje dichterbij te halen. Een gids geeft graag wat extra uitleg.

Kamers

Standard Twin Room

Het Chalet kijkt uit op de vallei van de rivier de Ugab en beschikt over twee ¾ bedden voor twee volwassenen per chalet, maar voor minderjarige kinderen hebben we extra regelingen.

Camp Site

Stand-alone kampeerplaatsen met een barbecue en wastafel. Een wassing blok met 3 aparte badkamers (douche, toilet en wastafel) en een boiler voor warm water. Geen macht

Faciliteiten