Isunga Lodge

De Isunga  lodge ligt enigzins op hoogte, met een prachtig uitzicht op het regenwoud, de majestueuze toppen van het Rwenzori gebergte en helemaal tot Koningin Elizabeth en Lake George. In de omgeving zijn ongeveer 50 vulkanische kratermeren te vinden, waardoor dit de ideale uitvalsbasis is voor sightseeing.

De Isunga Lodge ligt op ongeveer 20 minuten rijden van de chimpansee tracking startpunt bij Kanyanchu. De zeven rustige, afgelegen huisjes liggen verspreid over het heuvelachtige terrein. Uw huisje, met een rieten dak en een klein terras met zitje, is voorzien van een een badkamer met douche en toilet. De lodge draait op zonne-energie  en het eet- en loungegedeelte bevindt zich onder een groot rieten dak en heeft een open karakter. Hier kunt u genieten van een hapje en een drankje en het panoramische uitzicht. Ook is hier WiFi.

De omgeving is perfect voor natuurliefhebbers en activiteiten zijn onder andere: chimpansees en andere primaten spotten, vogels spotten,  bezoek aan het Bigodi moeras, wandelen en mountainbiken.