Mogodi Lodge

Mogodi Lodge is schitterend gelegen op slechts 50 meter van de Graskop Gorge Falls met een prachtig uitzicht over het Mpumalanga Lowveld. Een ideale locatie voor gasten om te genieten van de overvloedige natuurlijke schoonheid van de omgeving. Vanuit Mogodi Lodge kan men boswandelingen, bergwandelingen of een schilderachtige rit langs de Panoramaroute maken.

Mogodi Lodge biedt 10 luxe, self catering, twee slaapkamer appartementen, die volledig zijn ingericht en uitgerust. Braai faciliteiten, een volledig uitgeruste keuken, twee badkamers en een binnen open haard geven Mogodi Lodge een voorsprong in het voorzien in elke behoefte van de bezoeker.

De lodge heeft zijn eigen “volledig gelicenseerde” Koweni’s Lookout Restaurant en bar met een uitgebreid a la carte menu en uitgebreide wijnkaart. Dit restaurant met uitzicht op de Graskop Gorge biedt plaats aan 60 personen.

Op warmere dagen kunnen gasten ontspannen rond het grote zwembad van de lodge en genieten van de Mpumalanga zon of actiever zijn op hun 9 hole putt-putt baan.

Your travel expert:

Go Africa

Klik om de kaart weer te geven