Graskop

Graskop is een klein dorp in de provincie Mpumalanga en ligt aan het begin van de wereldberoemde Panorama Route. Rond 1880 was Graskop gesticht als kamp voor de nabijgelegen goudmijn. Tegenwoordig is Graskop vooral bekend om de houtindustrie. Vlakbij Graskop bevindt zich God’s Window vanwaar u een schitterend uitzicht hebt over de omgeving.
In 2018 werd de glazen Graskop Gorge Lift geopend, met de lift daalt u af de kloof in. De prachtige natuur met watervallen, planten en immense bomen, wordt afgewisseld door kunstwerken uit de lokale gemeenschap.
Voor de echte adrenaline junks is er de “Big Swing” vanaf een platform zweeft u op 135 hoogte, aan een kabel de kloof over.

Your travel expert:

Go Africa

Klik om de kaart weer te geven

Aanbevolen tours

Aanbevolen accommodatie

Mogodi Lodge

Mogodi Lodge is schitterend gelegen op slechts 50 meter van de Graskop Gorge Falls met een prachtig uitzicht over het Mpumalanga Lowveld. Een ideale locatie…

Lees meer

The Graskop Hotel

Gebruik kunstzinnige Graskop Hotel als startpunt voor de beroemde Panoramaroute en bezoek: God”s Window, Bourke’s Luck Potholes, het dorpje Pelgrim’s Rest, Blyde River Canyon, Pinnacle…

Lees meer