Madi a Thavha Mountain Lodge

Madi a Thavha, wat "water uit de bergen" betekent, is gelegen in een mooie en rustige vallei van het Soutpansberg massief in noord-Limpopo, op slechts 10 km rijden van het centrum van Louis Trichardt. De lodge heeft 5 kamers en 3 suites. De kamers zijn het dichtst bij het hoofdgebouw en het zwembad gelegen en zijn gedecoreerd met Venda, Tsonga en Noord-Sotho kunst. De kamers verschillen in grootte , maar zijn allemaal voorzien van televisie, WiFi, koffie- en theefaciliteiten, ventilator, föhn, klamboe en een badkamer met douche en toilet. Buiten is een veranda met zitje en uitzicht op de Soutpansbergen. De suites zijn voorzien van een volledig ingerichte keuken en geschikt voor 2 tot 4 personen. Op 400 meter loopafstand van de lodge ligt ook nog het 4-persoons Sandriver Bush House dat ook op self-catering basis gehuurd kan worden. De lodge wordt omringd door een grote tuin, met een zwembad, ‘lapa’, de Dancing Fish galerie met lokale kunst en muziekinstrumenten en een handwerkplaats waar textielen gebruiksvoorwerpen (tafelkleden etc.) in kleurrijke lokale dessins worden vervaardigd. De maaltijden worden geserveerd op de grote veranda of in de lounge/eetkamer in het hoofdgebouw. In het winkeltje kunt u prachtige kunstwerken van aardewerk, textiel, hout en kralen kopen. Bij de receptie kunt u een reservering maken voor een excursie naar een lokaal dorp of een speciale dagtocht met een deskundige vogelgids. In de omgeving van de lodge zijn ook diverse wandelroutes uitgezet.

Your travel expert:

Go Africa

Klik om de kaart weer te geven

Kamers

Limpopo house

Een ruime en luxe woning voor 4 personen, met twee slaapkamers met eigen badkamer, een grote eet- en woongedeelte (extra bed op aanvraag) met TV en keuken. Buiten is een groot terras met braai. Het pension is uitstekend geschikt voor gezinnen met kinderen.

Albasini room

Een kleine kamer voor 2 personen, bestaande uit een semi-gesloten slaapkamer met badkamer en woonkamer met keuken. Het terras heeft braai faciliteiten en een prachtig uitzicht op de bergen.

Fundudzi house

Een ruime en luxe woning voor 2 personen, met een en-suite slaapkamer, een grote woonkamer (met 2 extra bedden voor kinderen op aanvraag), TV en keuken. Buiten is een ruim overdekt balkon met een prachtig uitzicht op de bergen.

Nwanedi house

Een ruime en luxe woning voor 2 personen, met een en-suite slaapkamer, een grote woonkamer (met 1 extra bed op aanvraag) en keuken. Buiten is een spacouis veranda met een prachtig uitzicht op de bergen.

Phipidi room

De originele boerderij, waar de lodge faciliteiten zijn gelegen, heeft twee luxe kamers met en-suite badkamers aan de achterzijde van de boerderij, naast het zwembad en de lapa. De kamers hebben een eigen ingang en veranda. (2 aparte bedden)

Sagole room

De originele boerderij, waar de lodge faciliteiten zijn gelegen, heeft twee luxe kamers met en-suite badkamers aan de achterzijde van de boerderij, naast het zwembad en de lapa. De kamers hebben een eigen ingang en veranda. (Queensize bed)

Luvhuvu room

Een gastenkamer voor 2 personen, niet ver van de boerderij, bestaande uit een semi-gesloten slaapkamer met badkamer en woonkamer (extra bed op aanvraag) met prachtig uitzicht op de bergen. (2 aparte bedden)

Nandoni room

Een rolstoelvriendelijke gastenkamer voor 2 personen, niet ver van de boerderij, bestaande uit een slaapkamer, aparte badkamer en woonkamer met prachtig uitzicht op de bergen. (2 aparte bedden)