Jock Safari Lodge

Jock Safari Lodge ligt genesteld te midden van de weelderige vegetatie in de zuidwestelijke hoek van het Kruger National Park is. Waar de twee levensaders van de bush, de rivier Mitomeni en Biyamiti samen vloeien, vindt met deze lodge, dé plek voor een onvergetelijke wild ervaring.

Safari’s vanuit Jock Safari Lodge doorkruizen het 6000 hectare grootte terrein en spectaculaire rivierbeddingen vol met wilde dieren waaronder de Big 5! Deze lodge was de eerste privé lodge in het Kruger National Park en ligt op  één van de mooiste locaties van Zuid-Afrika.

Laat u inspireren door het prachtige verhaal over de hond, Jock of the Bushveld van Sir Percy Fitzpatrick. Een verhaal van moed en loyaliteit dat zich afspeelt tijdens de eerste goudkoorts van Zuid-Afrika.

Tijdens uw verblijf gaat u twee keer per dag op gamedrive met zeer ervaren wildrangers. Een safari te voet is ook mogelijk. U zult genieten van de het uitbundige vogelleven aan de riveren en de interessant flora en fauna. Dit gebied staat bekend om de Wilde Afrikaanse honden, ook wel painted dogs genoemd, met hun unieke sociale structuur en hiërarchie.

Door de jaren heen gingen velen u voor en genoten van deze sublieme plek midden in de natuur. U overnacht in één van de twaalf, met rietgedekte, vrijstaande suites, of één van de drie, nabijgelegen, luxe  suites van de Fitzpatrick Lodge.

Video’s

Jack Safari Lodge Krugerpark

Activiteiten Jock Safari Lodge

Kamers

Fitzpatrick’s at Jock

Een perfecte en volledig privé haven en suite compleet met een eigen terras en dompelbad. Fitzpatrick’s at Jock is kindvriendelijk en biedt het programma Kids on Safari aan om educatieve en recreatieve activiteiten in het wild te stimuleren.

Fitzpatrick’s at Jock – Family Unit

Een perfecte toevluchtsoord voor kleine groepen of gezinnen. Onze familiekamer bestaat uit twee suites met eigen badkamer, een gedeelde gemeenschappelijke minibar en een terras en een dompelbad.

Main Jock Lodge

Deze afgelegen suite met rieten dak biedt totale privacy en is gesluierd met weelderige bomen en rietmuren. Het heeft een eigen terras met een dompelbad en een sala, een buitenbed, met een spectaculair uitzicht op de droge rivierbedding.