Batonka Guest Lodge

Niet ver van het centrum van Victoria Falls ligt de plezierige Batonka Guest Lodge. Zeer geschikt voor gasten die een kleinschalige lodge en persoonlijke service prefereren boven een groot hotel met toeters en bellen. In het hoofdgebouw vindt u de receptie, een souvenirwinkeltje, lounge, bar en het restaurant. Bij mooi weer is het ook mogelijk om buiten op de brede veranda te eten. Vanaf de veranda loopt u de tuin in, waar zich het zwembad bevindt. Langs het zwembad staan ligstoelen, voor een heerlijk relaxmomentje. Batonka Guest Lodge heeft 22 kamers die smaakvol en eigentijds zijn ingericht en voorzien zijn van airconditioning, klamboe, televisie, gratis WiFi, koffie- en theefaciliteiten, universele stopcontacten, een veranda met zitje en een en-suite badkamer met bad en/of douche en toilet. Enkele kamers hebben een tussendeur en zijn daardoor zeer geschikt voor families. De kamers liggen in twee blokken van 5 kamers en twee blokken van 6 kamers. Winkels en restaurants liggen op loopafstand van de lodge, maar u kunt ook gewoon ‘thuis’ blijven voor uw lunch en/of diner.

Kamers

Pool View

Zestien kamers met eigen patio’s kijken uit over verzorgde gazons naar ons afgelegen zwembad. Elke grote, goed ingerichte kamer beschikt over een ruime eigen badkamer met dubbele wastafels, bad en douche voor onze vermoeide reizigers.

Garden View

Elf kamers met ruime patio’s kijken uit over een eigen tuin met verzorgde gazons en inheemse bomen die een welkome baars bieden aan een verscheidenheid aan vogelleven. Acht van deze kamers zijn onderling verbonden en zijn ideaal voor gezinnen of groepen die samen reizen.

Garden View Family Room

Een kamer met ruime patio’s kijkt uit over een eigen tuin met verzorgde gazons en inheemse bomen die een welkome baars bieden aan een verscheidenheid aan vogelleven. Acht van deze kamers zijn ideaal voor gezinnen of groepen die samen reizen.

Faciliteiten