KwaMbili Game Lodge

Kwambili Game Lodge biedt een authentieke safari-ervaring  voor maximaal 10 gasten. Kwambili ligt in het Thornybush Game Reserve in de buurt van Hoedspruit, in het gebied Greater Kruger. Het reservaat is de thuisbasis van de Big Five, evenals een overvloed aan andere wild- en vogelsoorten. Dit betekent goede waarnemingen, zowel tijdens het rijden op game drive of te voet tijdens bush wandelingen. Kwambili betekent “Plaats van Twee” in de lokale Shangaan taal.

Onze deskundige rangers laten je kennismaken met de sporen, bewegingen, bezienswaardigheden en geluiden die je een venster geven in de geheimen van de Afrikaanse bush. Terug in de lodge, bekijk het wild vanuit de veiligheid en het comfort van onze goed geplaatste schuilplaats. Als dit alles vraagt om tijd om gewoon de ervaring in te laten zinken… neem een duik in het zwembad, ontspan gewoon in een fauteuil of geniet van een koel drankje aan de bar.

De accommodaties van Kwambili bestaan uit rieten chalets of grote safari tenten in Meru stijl. Alle kamers hebben een douche en toilet en elektrische stroom, een eigen terras en klamboes boven de bedden. De chalets bevinden zich dichter bij het hoofdgebouw en zijn voorzien van airconditioning. Twee van de chalets hebben tussendeuren en kunnen worden gebruikt als een familie-eenheid.

De safaritenten liggen verder van het hoofdgebouw, elk onder een rieten dak. De kleppen kunnen worden geopend of gesloten afhankelijk van het weer. Ze hebben ook een buitendouche en toilet.

Your travel expert:

Go Africa

Klik om de kaart weer te geven

Kamers

Meru Safari Tent 2

Ruime safaritent, privé patio, uitzicht op de bush, tweepersoonsbed (190cm) klamboes, elektriciteit, ventilator, badkamer met (afgesloten) openluchtdouche, toilet en wastafel.

Meru Safari Tent 1 en 3

Ruime safaritent, privé patio, uitzicht op de bush, twee enkele bedden (190cm) klamboes, elektriciteit, ventilator, badkamer met (afgesloten) openluchtdouche, toilet en wastafel.

Thatch Chalet 3

Rieten chalet met privépatio dichter bij de hoofdlodge, tweepersoonsbed met klamboes, elektriciteit, airconditioning en en-suite badkamer met douche, toilet en wastafel.

Faciliteiten

Video's

KwaMbili Game Lodge