Kadizora Camp

Kadizora Camp is gelegen in een concessie tussen de Vumbura rivier en de Selinda Spillway, in het afgelegen noorden van de Okavango Delta. Het camp kijkt uit over de uiterwaarden die na het regenseizoen volstromen met water en vele dieren en vogels aantrekken. In de schaduw van diverse inheemse boomsoorten ligt Kadizora Camp.

Het is de enige plek in de Okavango Delta waar (tegen bijbetaling) ballonvluchten mogelijk zijn. Een onvergetelijke ervaring om vanuit de lucht bij zonsopkomst in alle stilte een indruk te krijgen van de Delta en de dieren op zoek te zien gaan naar hun ontbijt. Na de landing wordt u getrakteerd op een traditioneel glas champagne en een certificaat, voordat u terugkeert naar het camp voor een uitgebreid ontbijt. De ballontocht is alleen mogelijk in de periode april-september. Ook worden vanuit Kadizora Camp game drives, night drives, wandelsafari’s tochten per mokoro of motorboot georganiseerd. Of wat dacht u van een dagexcursie naar een traditioneel dorpje, waar u een kijkje neemt in de kerk en de lagere school en kennismaakt met de lokale bevolking? Kortom, er is een zeer gevarieerd aanbod aan mogelijkheden om vanuit Kadizora Camp een goede indruk te krijgen van de Okavango Delta en haar bewoners.

Kadizora Camp bestaat uit 10 ruime en klassiek ingerichte tenten met een en-suite badkamer met een ligbad, aparte douche en toilet. Rol de flappen van uw tent op en geniet vanuit uw bed van het uitzicht. De bar, lounge, eetkamer en receptie liggen in een hoefijzervorm rond een kampvuur. Daar omheen is een grote houten veranda, waar u bij goede weersomstandigheden met z’n allen aan een lange tafel de maaltijden gebruikt. Een houten wandelpad voert naar het zwembad, waar u zich op het heetst van de dag kunt terugtrekken voor wat verkoeling, terwijl u het wild op de uiterwaarden vanaf uw ligstoel in de gaten houdt.

Uw verblijf is inclusief alle maaltijden, snacks, koffie en thee, frisdrank, geselecteerde alcoholische dranken, wasservice (alleen bovenkleding), game drives, night drives, wandelsafari’s, mokorotochten, boottochten, vissen, bezoek aan een lokaal dorpje en parkentree. Kinderen vanaf 6 jaar zijn welkom.
Kadizora Camp is bereikbaar per vliegtuig vanuit Maun (ca. 45 minuten vliegen), gevolgd door een transfer van 15 minuten naar het camp.

Video’s

Kadizora Camp Botswana

Kamers

Luxury Tents

Er zijn 9 Luxe Tenten, elk goed gepositioneerd om privacy en iconisch uitzicht op Afrika te bieden. De tenten zijn ruim en ingericht in een klassieke stijl, zodat de tijd tussen de activiteiten wordt besteed ontspannen comfortabel. Elke ruime tent is goed gepositioneerd voor de privacy van de gasten, met een terras en een afgelegen uitzicht. De tenten hebben een en-suite badkamer met een functie bad en zijn / haar wastafels, buitendouche.

Standard Tents

Er zijn 4 Standaard Tenten. Elke ruime tent is goed gepositioneerd voor de privacy van de gasten, met een terras en een afgelegen uitzicht. De tenten hebben een eigen badkamer met een bad en zijn / haar wastafels.