Gorgeous George

Lokaal design en grensverleggende innovatie ontmoeten elkaar bij Gorgeous George, het nieuwe hotel in het hart van het centrum van Kaapstad. Het bijzondere ontwerp combineert een verbluffende mix van  de 18e-eeuwse grandeur, met de rauwe industriële kant van het centrum van Kaapstad. Of u nu een nacht of twee weken verblijft, het is de ultieme bestemming om de Moederstad echt als een Local te ervaren.

Gorgeous George is ontstaan uit twee prachtig gerestaureerde gebouwen die op de erfgoedlijst van Kaapstad staan. De Zuid-Afrikaanse binnenhuisarchitect Tristan du Plessis heeft het voor elkaar gekregen om de historische sfeer van dit monumentale gebouw te combineren met hedendaagse accenten. De originele architraven, kroonlijsten en eiken vloeren, staan in schril contrast met de moderne vormen van beton en de industriële,  stalen balken.

Hier krijg je het gevoel dat de stad aan je voeten ligt, echter is het gebouw te mooi om te verlaten. Neem de marmeren trap naar de 6e verdieping en blaas stoom af bij het zwembad op het dak. Hier bevinden zich ook het gezellige restaurant en bar Gigi.

Gorgeous George heeft 32 luxe kamers. De originele Victoriaanse kenmerken van het gebouw, worden in de kamers verrassend gecombineerd met industriële accenten. In elke kamer zijn kunststukken van lokale en internationale ontwerpers terug te vinden. Kunstenaar David Britten heeft alle vertrekken voorzien van muurschilderingen en schilerijen.

Tristan du Plessis: “we offer a new sort of luxury, the luxury of open spaces and places where people all over the world can meet”

Video’s

Gorgeous George hotel Kaapstad

Kamers

Studio Room

Met een extra lang kingsize bed en een 43-inch Smart TV is dit de perfecte ruimte om te ontspannen en op te laden. Een aparte badkamer buiten de lounge heeft een grote inloopregendouche, vrijstaand toilet en een enkele wastafel op maat ontworpen Gregor Jenkin handgedraaide roestvrijstalen poten met penny tegelvloer.32m²

One Bedroom Suite

Verspreid in onze suites met 1 slaapkamer met een extra lang kingsize bed (oh yeah!) en een aparte lounge uitgerust met een extra 55-inch Smart TV. De aparte badkamer buiten de lounge heeft een grote inloopregendouche, vrijstaand toilet en onze handtekening enkele wastafel op maat ontworpen Gregor Jenkin hand gedraaid roestvrij stalen poten met penny tegelvloer door.Genoeg ruimte voor 2.44m²

Two Bedroom Suite

Doe alsof u thuis bent in onze ruime suites met twee slaapkamers met een extra lang kingsize bed en een queensize bed met twee en-suite badkamers; één met een apart afgesloten toilet, vrijstaand bad en douche en de andere met een grote, glazen inloopdouche en toilet, beide afgewerkt met onze handtekening enkele wastafel op speciaal ontworpen Gregor Jenkin hand gedraaide poten met penny tegel vloeren in het hele. Genoeg ruimte voor een feestje… van 4.