Thornybush Game Lodge

Het Thornybush wildreservaat staat sinds 2018 in open verbinding met het immense Kruger National Park. Het 14.000 hectare ongerepte natuurgebied, trekt  een enorme diversiteit aan van zoogdieren en vogelsoorten. Dit gebied werd na de openstelling overspoelt met dieren die hier kwamen rondneuzen. Fantastisch voor het spotten en de interactie in het dierenrijk.

Thornybush Game Lodge is dan ook de perfecte safaribestemming, voor de veeleisende reiziger. Deze lodge is bovendien de  personificatie van perfectie, als het gaat om safari ervaringen.

Geniet van spannende safari’s, zowel bij zonsopgang, als bij zonsondergang. De rangers zijn fanatiek, zij hebben dit gebied uitgekozen vanwege de interessante safarimogelijkheden. Zij rijden dan ook met voertuigen zonder dak, zo kunnen ze overal langs en onderdoor rijden tijdens de zoektocht naar het wild. Liefhebbers kunnen genieten van een safari te voet in dit gebied.

Eenmaal terug in de lodge kunt  u zicht opfrissen en relaxen. Er is een kleine bibliotheek, een zwembad,  de barman maakt graag uw favoriete cocktail voor u klaar. De spamogelijkheden zorgen ervoor dat u tijdens uw bezoek, helemaal tot rust komt. In de avond geniet u van de geluiden van de bush en de schitterende Afrikaanse sterrenhemel boven u.

Thornybush Game Lodge biedt prachtige accommodatie en een sublieme keuken. De 20 luxe suites hebben elk een eigen binnen- en buitendouche en uitzicht op de Monwana rivier, waar het water enkele maanden per jaar stroomt. Deze lodge biedt  5-sterren luxe, in de Afrikaanse bush.

Hoogtepunten zijn het prachtig uitzicht op de waterplaats voor de dieren bij de lodge en de aandacht voor detail en persoonlijke service. Dit alles zorgt voor een onvergetelijk verblijf.

Kamers

Luxury Suites

De luxe suites zijn ingericht met aarden tinten, de badkamer is voorzien van een dubbele wastafel, een groot bad met uitzicht op de Savannah, binnen- en buitendouches. Verder is er airconditioning, een minibar, een koffiezetapparaat. Alle suites hebben een eigen houten dek met uitzicht op de waterput.

Family Suite

Als uitbreiding op de luxury suites, hebben de familiesuites een privé “plunge pool” op het dek, er is een lounge met een slaapbank voor twee kinderen. Deze grote villa’s zijn geschikt voor maximaal twee volwassenen en twee kinderen jonger dan twaalf.