Elephant Plains Game Lodge

Elephant Plains Game Lodge ligt in de noordelijke regio van de Sabi Sands Reserve, aan de oevers van de droge Manyeleti rivierbedding en met uitzicht op de bush en een waterhole. Elephant Plains Game Lodge is te bereiken via de Gowrie Gate.

De lodge wordt gerund door de eigenaren zelf en biedt een verscheidenheid aan accommodaties types. Zo zijn er vijf rondavels, zes luxe suites en een bruidssuite. De rondavels zijn comfortabel ingericht en beschikken over een privé zonneterras. De luxe suites met glazen pui zijn voorzien van warme aardetinten en een vernissage dek met een prachtig uitzicht. De honeymoon suite is een combinatie van privacy en romantiek.

De heerlijke maaltijden zijn een creatieve mix van lokale en internationale gerechten en worden geserveerd in de gemeenschappelijke ruimte of in de open boma. Elephant Plains beschikt over een goed animatieprogramma waardoor kinderen goed vermaakt worden, terwijl de ouders kunnen genieten van spannende gamedrives of even gebruik willen maken van het zwembad, spa of fitnessruimte.

Kamers

Honeymoon Suite

Exclusieve open, eenvoudige suite met uitzicht op de droge rivierbedding met een buitensala en een eigen dompelbad. Inclusief airconditioning, ventilatoren, open haard, minibar, koffie- en theefaciliteiten en een elektronisch kluisje.

Luxury Rooms (Double Rooms)

Open suites met uitzicht op de droge rivierbedding of de waterput, elk met een eigen terras met uitzicht. Inclusief een loungeruimte, een open haard, airconditioning, ventilatoren, een minibar, koffie- en theefaciliteiten en een elektronisch kluisje.

Rondavels (Double Rooms)

Gelegen in een aangelegde tuin. Inclusief een zonneterras, airconditioning, een ventilator boven het hoofd, een minibar, koffie- en theefaciliteiten en een elektronisch kluisje.

Family Rondavel

Twee en-suite, onderling verbonden slaapkamers, gelegen in een aangelegde tuin. Inclusief een zonneterras, airconditioning, ventilatoren, minibar, koffie- en theefaciliteiten en een elektronisch kluisje. Perfect voor gezinnen.

Luxury Rooms (Triple Rooms)

Open suites met uitzicht op de droge rivierbedding of de waterput, elk met een eigen terras met uitzicht. Inclusief een loungeruimte, een open haard, airconditioning, ventilatoren, een minibar, koffie- en theefaciliteiten en een elektronisch kluisje. Perfect voor gezinnen.

Rondavels (Triple Rooms)

Gelegen in een aangelegde tuin. Inclusief een zonneterras, airconditioning, een ventilator boven het hoofd, een minibar, koffie- en theefaciliteiten en een elektronisch kluisje.

Faciliteiten