Lionsrock Lodge

Lionsrock is een groot opvangcentrum voor katachtigen, opgericht door de organistatie Four Paws. Deze organisatie zet zich in voor het redden van dieren in gevangenschap. Deze dieren genieten in Lionsrock van een waardige oude dag, ze kunnen niet meer terug geplaatst worden in de natuur. Het zijn veelal circusdieren en dieren die gered zijn van “canned hunting” etc. De honderd+  katachtigen eten al gauw 2800 kg aan vlees in de week. Veel omringende boerderijen doneren vlees aan Lionsrock dat niet geschikt is voor consumptie, je kunt tegen vergoeding, aanwezig zijn bij het voeren van de roofdieren. Naast game drives kun je hier heerlijk fietsen, wandelen, een bezoek brengen aan het nabij gelegen Bethlehem en genieten van een “sundowner” tijdens een prachtige Afrikaanse zonsondergang. De opbrengst van uw verblijf, komt geheel ten goede aan de verzorging van deze prachtige Big Cats.Lionsrock Lodge biedt een verscheidenheid aan accommodaties, variërend van luxe kamers met een eigen badkamer, standaard kamers met een eigen badkamer en chalets met eigen kookgelegenheid. De lodge bevindt zich in het Lionsrock Big Cat Sanctuary en biedt een ontspannen en rustige omgeving, perfect om even weg te zijn van de drukte van het stadsleven. Er is een uitstekend restaurant en een lounge met uitzicht op de zwervende dieren van het park en een gezellige bar voor sundowners. Vriendelijk personeel staat voor u klaar om aan al uw wensen te voldoen.

Kamers

Luxury Double Room

Elke kamer heeft een patio met een spectaculair uitzicht over LIONSROCK – Big Cat Sanctuary. Deze ruime kamers zijn voorzien van een flatscreen-tv, koffie- en theefaciliteiten en een ruime badkamer met een douche.

Chalet for four

Ruim houten chalet met eigen kookgelegenheid en badkamer, met een barbecue op de veranda met uitzicht op de struik. De keuken is voorzien van een oven, een magnetron en een fornuis, en komt uit op de woonkamer met open haard en satelliet-tv.

Chalet for six

Ruim houten chalet met eigen kookgelegenheid en badkamer, met een barbecue op de veranda met uitzicht op de struik. De keuken is voorzien van een oven, een magnetron en een fornuis, en komt uit op de woonkamer met open haard en satelliet-tv.

Large Apartment

Dit ruime appartement met eigen kookgelegenheid beschikt over een patio met uitzicht op het Big Cat Sanctuary en een lounge met een flatscreen-tv. De keuken is voorzien van een oven, een koelkast en een magnetron.

Standard Rooms

Twee eenpersoonsbedden, en-suite badkamerDeze kamer biedt uitzicht op de bush en de berg LIOSROCK en beschikt over een televisie en thee- en koffiefaciliteiten.

Small Apartment

Dit appartement met eigen kookgelegenheid beschikt over een patio met uitzicht op het Big Cat Sanctuary en een kleine zithoek met een flatscreen-tv. De keuken is voorzien van een oven, een koelkast en een magnetron.