Birkenhead House

Birkenhead House is een chique, all-inclusive boutique hotel gelegen in Hermanus.

Witte rieten ligstoelen, struisvogelveren lampenkappen en verse rozen dat is de setting van dit prachtige hotel op de kliffen vlakbij Hermanus. Dit uiterst smaakvol ingericht Boutique Hotel heeft 11 luxe suite, 3 zwembaden, een spa een fitnessruimte, gratis WiFi in het hele hotel en eigen parkeergelegenheid.
De unieke ligging, op een klif, staat garant voor wijds uitzicht over de oceaan en twee mooie stranden.

Hotel Birkenhead House is een bijzondere plek om te genieten van het spel van de golven en de surfers.Tussen juni en november kunt u genieten van een heel ander schouwspel, dan verblijven grote groepen walvissen in de baai om te kalveren en te paren voordat zij naar de warmere wateren in het noorden vertrekken.

Bekijk onze uitgebreide kamerinformatie en meer foto’s in de Birkenhead e-brochure

Video’s

Birkenhead House video

Kamers

Deluxe Superior Room

Deze tweepersoonskamer van 45 m ² heeft een balkon met uitzicht op zee, een minibar en een zithoek. Het is uitgerust met een flatscreen-tv en een dvd-speler en de eigen badkamer is uitgerust met een bad en een douche.

Superior Room

Deze tweepersoonskamer van 45 m ² met airconditioning biedt een majestueus uitzicht op de bergen en de zee. Het is uitgerust met een flatscreen-tv, een dvd-speler en een zithoek.

Luxury Room

Deze goed ingerichte kamer van 42 m ² biedt uitzicht op het zwembad of de oceaan vanaf de patio en is voorzien van een kingsize bed, een flatscreen-tv en een dvd-speler. De eigen badkamer is uitgerust met een weelderig bad en een prachtige douche.

Standard Room

Deze tweepersoonskamer van 40 m ² is voorzien van een foto van weelde en comfort en beschikt over een balkon met uitzicht op de bergen. Deze luxe kamer is voorzien van airconditioning, een zithoek, een flatscreen-tv en een dvd-speler. De eigen badkamer is uitgerust met een bad en een douche.